BIOMETRIKUS -
AZONOSÍTÁS BELÉPTETÉS
BIOMETRIKUS-
AZONOSÍTÁS, BELÉPTETÉS

Számos, biztonságos üzemelésű biometrikus azonosítás és beléptetés megoldás létezik manapság. A Homstec Biometric Solutions keretein belül cégünk az írisz azonosításon kívül gyakorlatilag az összes elérhető technológiát kínálja Ügyfeleinek. Jelenleg a kínálatunkban szerepel ujjlenyomat, arc felismerés és tenyérvéna azonosítás.

Az ujjlenyomat azonosítás közben a rendszer, gyártóktól függően körül-belül 12-120 referenciapontot vizsgál, valamint mivel a fizikai érintkezés elkerülhetetlen, az eszköz könnyen piszkolódik, pontatlan lesz, valamit járványügyi szempontból sem ideális nagy forgalmú helyeken. Ezt a megoldást a Homstec kisméretű irodákba, valamint otthonokba ajánlja.

ARCFELISMERŐ
RENDSZEREK

Arcfelismerés rendszerek már jóval biztonságosabbnak mondható, mivel ezek már pár százezer referencia pontot használnak. Azonban magas költségük miatt ezek a rendszerek nem annyira elterjedtek, lakossági felhasználás esetén az iOs operációs rendszerrel ellátott mobil eszközökbe épített arcfelismerő szoftvert ajánljuk, amit könnyedén össze lehet kötni NFC kulcs technológiával. Ez a technológia nagy tömegek beléptetésénél nem előnyös, mivel a személyellenőrzés akár 5 másodpercet is igénybe vehet.

biometrikus azonositas_homstec_1

Mutasd az arcod vagy a tenyeredet, megmondom ki vagy!

biometrikus azonositas_homstec_1

A LEGBIZTONSÁGOSABB RENDSZER
A PIACON

Amennyiben Ön, az otthona, illetve vállalkozása számára jelenlegi piacon elérhető legbiztonságosabb és ár érték arányban a legjobb rendszert keresi, cégünk a tenyérvéna azonosító rendszert ajánlja. Ezek a rendszerek már több mint ötmillió referencia pontot vizsgálnak 1 másodperc alatt, így az azonosítás, illetve beléptetés sebességére, idejére nincs negatív hatással. A vizsgált referencia pontok pedig szavatolják a legmagasabb biztonsági szintet Önnek.

Ezen rendszerek járványügyi szempontból is kiemelkedőek mivel számos eszköz elérhető érintésmentes változatban.

A rendszer egyéb azonosításhoz használható eszközöket is tartalmaz, mint például számítógép egérbe épített vénaszkenner, ami titkosított e-mailek küldésére, valamint digitális aláírásra is szolgálhatnak.

TÁBLÁZATOS ÖSSZEHASONLÍTÁS

Azonosítás Típusa

Azonosítás sebessége

(másodperc)

Hibalehetőségi ráta

Biológiai megbízhatóság, stabilitás

Felhasznált referencia pontok száma

Ujjlenyomat

1

~0.5%

*

~12-120

Arc

2-5

~0.001%

***

~100-100.000

Tenyérvéna

1

~0.00008%

*****

~5.000.000 (max)

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!