ÉPÜLET-
GÉPÉSZET
ÉPÜLETGÉPÉSZET

Épületgépészet, összhangban az automatikával.

Amennyiben Ön építkezés előtt áll, és fontolgatja okos otthon rendszer kiépítését célszerű már a tervezési fázisba bevonni mind a három, épületgépészet, épületvillamosság és automatika szakágakat egyszerre. Ennek a legfontosabb célja, hogy ezen rendszerek kiépítésének költségét a leghatékonyabban tudjuk minimalizálni. Ez úgy lehetséges, hogy az épületben résztvevő aktív gépészeti berendezések precíz összehangolásával az egyes hűtési és fűtési hőigények nagyban csökkenthetőek, ezáltal a valós rendszer egyes elemeinek bekerülési és kiépítési költségei mérsékelődnek azok karbantartási igényük és költségükkel egyetemben.

Ha épületgépészeti rendszerek tervezési fázisában már figyelembe vesszük a központi automatikarendszerek által nyújtott lehetőségeket, és a szigetüzemben működő HVAC (fűtő-szellőztető-légkondícionáló) és árnyékolórendszerek helyett egységbe integrált egymással folyamatos kommunikációban lévő automatikát hozunk létre, úgy mind üzemeltetési, mind gazdasági szempontból beruházásunk rövid időn belül rentábilissá válik.

Ezen megfontolás miatt cégünknél az automatika rendszereken felül épületgépészettel és az épületvillamossággal közösen projektmenedzseri feladatokat végzünk az Önök kényelme érdekében.

konyha

“Egy erőteljes de egyszerű szabály. Mindig adj többet, mint amit elvárnak.”
– Nelson Boswell

kezelofelulet

PROJEKT
KOLLABORÁCIÓS SZOFTVER

Szolgáltatásunk egyik alappillére egy projekt kollaborációs felhő alapú platform, ahol gyakorlatilag a teljes kommunikáció zajlik az építkezés során, így kiküszöbölve kommunikációból eredő hibázási lehetőségek 99% át.

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett kérdésekben.

Az épületgépészeti projektek esetében tervezés, kivitelezés és üzembehelyezési szolgáltatások érhetőek el cégünknél.

Bővebben a projektmenedzsment és épületvillamossági szolgáltatásainkról.

ÁRAK

Projekt árazásunkkal kapcsolatos további információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!