ÉPÜLET
GÉPÉSZET
ÉPÜLETGÉPÉSZET

Épületgépészet, összhangban az automatikával.

Amennyiben az épületgépészeti rendszerek tervezési fázisában már figyelembe vesszük a központi automatikarendszerek által nyújtott lehetőségeket, és a szigetüzemben működő HVAC (fűtő-szellőztető-légkondícionáló) és árnyékolórendszerek helyett egységbe integrált egymással folyamatos kommunikációban lévő automatikát hozunk létre, úgy mind üzemeltetési, mind gazdasági szempontból beruházásunk rövid időn belül rentábilissá válik.

Az épületben résztvevő aktív gépészeti berendezések precíz összehangolásával az egyes hűtési és fűtési hőigények nagyban csökkenthetőek, ezáltal a valós rendszer egyes elemeinek bekerülési és kiépítési költségei mérsékelődnek azok karbantartási igényük és költségükkel egyetemben.

Ezen megfontolás miatt cégünknél az automatika rendszereken felül épületgépészettel és az épületvillamossággal közösen projektmenedzseri feladatokat végzünk az Önök kényelme érdekében.

konyha

“Egy erőteljes de egyszerű szabály. Mindig adj többet, mint amit elvárnak.”
– Nelson Boswell

kezelofelulet

PROJEKT
KOLLABORÁCIÓS SZOFTVER

Cégünk kiemelt figyelmet fordít az információk kezelésére, tárolására valamint áramoltatására a Megbízóink és a projektben résztvevő cégek között. A megfelelő információ a megfelelő helyen a megfelelő embereknek. Általunk használt projekt kollaborációs szoftver ezekre az igényekre nyújt megbízható megoldást.

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett kérdésekben és kommentelhetik a történéseket.

BESZERZÉST ÉS KIVITELEZÉS
TÁMOGATÓ SZOFTVER

Az épületgépészeti projektek esetében tervezés, kivitelezés és üzembehelyezési szolgáltatások érhetőek el cégünknél.

ÁRAK

Projekt árazásunkkal kapcsolatos további információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A SZOLGÁLTATÁS FOLYAMATÁRÓL
BŐVEBBEN
House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!