ÉPÜLET
VILLAMOSSÁG
ÉPÜLET-VILLAMOSSÁG

Épületvillamosság automatikára optimalizálva.

Amennyiben intelligens automatika rendszerben gondolkodunk, az épületvillamossági szakággal célszerű a tervezés fázisától szorosan együttműködni, ugyanis ezen két szakág a projekt teljes időtartama alatt egymással közösen tevékenykedik. Ezen megfontolásból a Homstec épületautomatika rendszerek tervezése és kivitelezése mellett projekt szinten részt tud venni az épületvillamosság tervezése és kivitelezése folyamatában is.

Ezen két szakág összefogása esetén a tervezési és kivitelezési hibalehetőségek a minimumra csökkennek, ezen felül a kivitelezési költségek mérséklődnek, és a rendszerek összhangba kerülnek.

A Homstec ezen előnyökből fakadóan épületvillamossági tervezési, kivitelezési, valamint projektmenedzsmenti feladatokat vállal az ügyfeleink kényelme érdekében.

epuletvillamossag homstec_3

“Egy erőteljes de egyszerű szabály. Mindig adj többet, mint amit elvárnak.”
– Nelson Boswell

epuletvillamossag homstec_1

PROJEKT
KOLLABORÁCIÓS SZOFTVER

Szolgáltatásunk egyik alappillére egy projekt kollaborációs felhő alapú platform, ahol gyakorlatilag a teljes kommunikáció zajlik az építkezés során, így kiküszöbölve kommunikációból eredő hibázási lehetőségek 99% át.

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett kérdésekben.

A szolgáltatások folyamatáról bővebben a projektmenedzsment és épületgépészet leirásban

ÁRAK

Projekt árazásunkkal kapcsolatos további információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!