ÉPÜLET
VILLAMOSSÁG

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

ÉPÜLET-VILLAMOSSÁG

Épületvillamosság automatikára optimalizálva.

Amennyiben intelligens automatika rendszerben gondolkodunk, az épületvillamossági szakággal célszerű a tervezés fázisától szorosan együttműködni, ugyanis ezen két szakág a projekt teljes időtartama alatt egymással közösen tevékenykedik. Ezen megfontolásból vállalatunk épületautomatika rendszerek tervezése és kivitelezése mellett projekt szinten is részt tud venni az épületvillamosság tervezése és kivitelezése folyamatában is.

Ezen két szakág összefogása esetén a tervezési és kivitelezési hibalehetőségek a minimumra csökkennek, ezen felül a kivitelezési költségek mérséklődnek, és a rendszerek összhangba kerülnek.

epuletvillamossag homstec_3

“Egy erőteljes de egyszerű szabály. Mindig adj többet, mint amit elvárnak.”
– Nelson Boswell

epuletvillamossag homstec_1

PROJEKT
KOLLABORÁCIÓS SZOFTVER

Cégünk kiemelt figyelmet fordít az információk kezelésére, tárolására valamint áramoltatására a Megbízóink és a projektben résztvevő cégek között. A megfelelő információ a megfelelő helyen a megfelelő embereknek. Általunk használt projekt kollaborációs szoftver ezekre az igényekre nyújt megbízható megoldást.

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett kérdésekben és kommentelhetik a történéseket.

BESZERZÉST ÉS KIVITELEZÉS
TÁMOGATÓ SZOFTVER

Cégünk minden beérkező ajánlatot saját platformon keresztül is átfuttat annak érdekében, hogy Ügyfeleink a legjobb ár érték arányban kapják azt amire vágynak.

ÁRAK

Projekt árazásunkkal kapcsolatos további információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A SZOLGÁLTATÁS FOLYAMATÁRÓL
BŐVEBBEN
House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!