INTELLIGENS
FŰTÉSVEZÉRLÉS
INTELLIGENS
FŰTÉSVEZÉRLÉS

Fűtésvezérlés megoldásaink során, elsősorban a felhasználó igényeit tartjuk szem előtt. Van, aki szeretné teljes egészében rábízni magát az automatikus vezérlésre, de akad olyan is akinek az igényei vagy éppen a közérzete folyamatosan változnak így szeretné manuálisan kontrollálni fűtését egyszerűen, gyorsan. Természeten bármely megoldás esetén figyelembe tudjuk venni azt, hogy energiafelhasználás szempontjából a leghatékonyabb megoldás legyen megvalósítva.

A legtöbb családi házban az otthon melegét egy kombinált kazán látja el egy hagyományos termosztáttal.

Az intelligens fűtés vezérlés esetén nem csak a termosztátot érdemes lecserélni, hanem radiátoros fűtés esetén célszerű a radiátorokat is ellátni automatikus radiátor szelepekkel, így elérve a helyiségenként külön-külön vezérelhető hőmérsékletet.

Elsősorban a hőmennyiség mérővel ellátott, korszerű belvárosi lakások fűtés vezérlés megoldása lehet a automatikus radiátor szelepek. Közvetlenül a szelepre illeszthető egységekkel irányíthatjuk lakásunk hőmérsékletét. Fejlett vezérlő rendszer beiktatásával, amely a hő termelő egységet is irányítja, családi házakban is alkalmazható. 

 

HELYISÉGENKÉNTI
FŰTÉS VEZÉRLÉS

A korszerű épületgépészeti rendszerek része az osztó-gyűjtő berendezés, amelyeken thermo elektromos szelep vezérli a körönkénti fűtőviz áramlását. Az intelligens termosztátok ezen szelepeket kapcsolják a hőigény függvényében.  A  Ahhoz, hogy a rendszer megbízhatóan és tökéletesen működjön a rendszernek szüksége van kazán vezérlő automatikára is.

homstec_intelligens futes_3

Otthon melege a
pénztárcánkra optimalizálva.

homstec_intelligens futes_3

FAN COIL
HŰTŐ-FŰTŐ VEZÉRLÉS

Manapság nem csak a középületekben, de otthonunk hőmérséklet szabályzását látják el Fan Coil rendszerek. Eszközeink  megoldást nyújtanak 2 ill. 4 csöves rendszerek vezérlésére.

ELEKTROMOS PADLÓ ILLETVE
RADIÁTOROS FŰTÉS VEZÉRLÉS

Napjainkban egyre elterjedtebb megoldás lakásfelújítások során az elektromos fűtés használata, mivel jóval olcsóbb, valamint könnyebb és gyorsabb kiépíteni, mint a hagyományos vizes fűtésrendszert. Az elmúlt évek során ezen rendszerek energiaigénye is jelentősen csökkent, javult így már ez a tényező nem befolyásol  minket negatívan döntésünk során.

Mivel ezek a rendszerek a használati meleg vizet elektromos üzemelésű, tartályos vízmelegítőn keresztül biztosítják, fontos ennek a berendezésnek a vezérlésére is gondolni az automatika tervezésénél. Megoldásainkkal, eszközeinkkel  szintén hatékony vezérlést és energiafelhasználást tudunk Önnek nyújtani elektromos fűtés, illetve villamosággal előállított használati meleg víz rendszerek esetén is.

VIRTUÁLS
TERMOSZTÁT VEZÉRLÉS

Az egyik legkifinomultabb fűtés-hűtési rendszer. Legnagyobb előnye a rendkivül rugalmas telepithetőség a már működő rendszereknél, valamint a széles körben alkalmazható megoldások lehetősége. Izelitőként: vizes- elektromos padló, mennyezet fűtés-hűtés, szobánkénti, zóna-radiátoros fűtés. Nagyon fontos megjegyezni az alacsonyabb bekerülési költséget is, mivel nincs fizikai termosztát, ezt a feladatot a okos telefonunk oldja meg. A legek közé tartozik, az alkalmazás által használt heurisztikus algoritmus használata, amely alkalmassá teszi a lehető legoptimálisabb vezérlés kialakÍtására. 

HŐSZIVATTYÚ
VEZÉRLÉS

Hőszivattyú alkalmazásával három legyet üthet egy csapásra! Fűti és hűti az ingatlant, valamint előállítja a használati melegvizet is. Egy jól megtervezett hőszivattyús rendszer akár 50%-os megtakarítást is elérhet a gáz-kazános rendszerhez képest. A hőszivattyús rendszer környezetbarát, energiatakarékos megoldás a fűtő-hűtő gépészeti berendezések között.

homstec_intelligens futes_3

Állítsa be már útközben
otthona hőmérsékletét.

homstec_intelligens futes_3

MIÉRT JÓ AZ
INTELLIGENS FŰTÉS?

A legnagyobb megtakarítást az épületekben a fűtési rendszer intelligensé tételével érhetjük el, hiszen ezek használják el a legtöbb energiát.
A rendszert egy gondolkodó, akár öntanuló központi egység szabályozza, vezérli.
Legyen szó akár hagyományos, akár modern fűtési rendszerről, nagyon sok múlik ezen a megfelelő szabályozáson, vezérlésen.
Gyártói és építőipari tapasztalatok igazolják, hogy egy modern termosztáttal, szokásokhoz igazodó, intelligens helyiség hőmérséklet szabályozással, , akár 40% fűtési energia is megtakarítható könnyedén. Mivel a megtakarítás értéke igencsak számottevő és a megtérülési idő is folyamatosan rövidül, érdemes a jelenlegi már elavult rendszer vezérlését felülvizsgálni.

INTELLIGENS VEZÉRLÉS VS.
PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT

Energiamegtakarítás elérhető előre programozható termosztáttal is, ahol heti/napi programokat tudunk beállítani. Azonban érdemes a helyiségenkénti vezérlés lehetőségét is figyelembe venni. megoldásainknál a szobák, helyiségek és radiátoraik külön-külön történő vezérlésével precízen be lehet szabályozni, mikor és hol hány fok legyen. Az előre be felprogramozott  fűtésbeállításainkat persze bármikor felül is tudjuk írni a termosztát vagy akár egy okostelefon segítségével, valamint a fűtési rendszerek távolról is elérhetőek szintén a telefonunkon keresztül.

GYORS
MEGTÉRÜLÉS

Egy épület energetikai korszerűsítése ma már nem merül ki a külső-belső szigetelésben. A maximális eredmény eléréséhez épületautomatika rendszer kiépítési is nélkülözhetetlen és így már komoly megtakarítást érhetünk el. Azok az épületek melyek fűtés korszerűsítésen estek át és teljesen épületautomatizált fűtési rendszerrel működnek, az energia tanúsítványok szerint is magasabb kategóriába sorolhatóak. A kiépítés költség alapterülettől függően 2-5 éven belül megtérül a fűtési rendszer típusától függően.

MEGLÉVŐ
FŰTÉSI RENDSZERHEZ IS

Az intelligens fűtés hatalmas előnye, hogy nem csak új építések esetén kivitelezhető, de már meglévő fűtési rendszerekhez is könnyedén csatlakoztatható. Szinte bármely fűtési rendszerbe bele lehet integrálni az okos ház rendszereket legyen szó egy hőszivattyúról vagy gázkazánról, osztó-gyűjtős vagy akár radiátoros fűtési rendszerről. Sőt kiépítésük történhet vezetékes módon és rádiófrekvenciás eszközökkel is, így minden esetben tudunk alkalmazkodni az épület egyéni paramétereihez és igényeihez.

HELYISÉGENKÉNTI
FŰTÉSSZABÁLYOZÁS ELŐNYEI

A legfőbb célja, hogy mindig az a szoba legyen fűtve amit éppen használunk, és kizárólag addig ameddig használjuk.. Ez a legjobb módja az energia takarékoskodásnak, úgy, hogy az egyáltalán ne befolyásolja a komfortérzékünket.

Az intelligens otthon központ a nap 24 órájában, másodpercre pontosan figyelemmel kíséri a különböző helységek hőmérsékleti értékeinek változását. Amellett, hogy pontos statisztikát láthatunk a hőmérsérséklet ingadozásokról, mi adhatjuk meg hogy mekkora hőmérséklet eltérést engedélyezünk. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy fűteni kell, okos otthonunk teljesen automatikus módon számolja ki, hogy mikor és mennyi ideig kell, hogy elindítsa a fűtést annak érdekében, hogy elérje a helység a kívánt hőfokot.

Példák:

 • A hálószoba fűtése napközben nem szükségszerű, elég a temperálását végezni, az itt elhasznált energia gyakorlatilag feleslegesen, aminek persze van egy pénzbeli értéke. Intelligens fűtésszabályzó rendszereinket lehet előre programozni, illetve öntanuló funkcióval is rendelkeznek, így pontosan tudják mikor szoktunk aludni menni, és azt is tudja, hogy mikor kell elkezdenie felfűteni a szobát, hogy a kívánt hőmérsékletet elérje mire megérkezünk. Ez a funkció persze nem csak a hálószobánál érhető el, ugyanolyan hasznos tud lenni a többi helyiségnél is, mint például a fürdőszobáknál.
 • Akkor érdemes fűteni a nappalit amikor a család összegyűlik reggel vagy délután, illetve este.
 • Az ebédlőt pedig addig amíg a család étkezik. Azt gondolhatja, hogy ez bonyolult és csak Azt gonolhatnánk, ezek a rendszerek a bonyolultságukból fakadóan drágák vagy megfizethetetlenek. A valóság azonban az, hogy a ma elérhető technológiákkal ez már abszolút elérhető áron van és egyszerű lértehozni több fűtési zónát, igazodva az Ön családjának életviteléhez.

TÉLI / NYÁRI
ÜZEMMÓD

Az intelligens otthonok fűtési rendszerét lehetőségünk van összekapcsolni időjárás érzékelő állomással is. Ennek köszönhetően épületünk figyelemmel kíséri a kültéri hőmérséklet változásokat és ki tudja számolni, hogy az adott környezeti értékek mellett mennyire növelje a fűtési értékeket vagy szükség esetén kapcsolja ki teljesen a fűtést. Természetesen ezen információk alapján a rendszer automatikusan el tudja végezni helyettünk a téli/nyári átváltás jelzést is a fűtőberendezés számára.

INTELLIGENS FŰTÉSI RENDSZEREK VEZÉRLÉSE
OKOS OTTHON RENDSZERREL

Az intelligens fűtésvezérlés lehetőséget biztosít akár arra is, hogy a fűtési rendszert összehangoljuk az árnyékolók vezérlésével is. Ha beltéren fűtési igény van de otthonunk azt érzékeli, hogy kültéren a nap sugárzása elegendő hőt ad ami segíthetné a hőmérséklet emelését, igény esetén akár a zsaluziák dőlésszögét is módosíthatja annak érdekében hogy elősegítse a napsugarak beáramlását.
Ha egy adott helységben elkezdünk fűteni, de az ablakok nyitva vannak, okos ház rendszerünk érzékeli és programozás függvényében többféle módon is reagálhat erre. Kaphatunk egy egyszerű tájékoztató üzenetet arra vonatkozóan, hogy csukjuk be a nyílászárókat vagy akár arra is képes hogy felülírja a fűtés indításának parancsát, addig a pontig amíg az adott helyiségben nem érzékeli a zárt állapotot.
Ha előre tudjuk hogy mikor nem tartózkodunk otthon, akkor lehetőségünk van fűtési programokat kialakítani, ami által előre meg tudjuk adni intelligens otthonunk számára hogy mikor kell és mikor nem kell fűteni a házban. Ha például üdülésből érkezünk vissza és szeretnénk kellemes meleget vagy hűs levegőt otthonunkban mire hazaérkezünk, internet segítségével okos telefonunkon keresztül akár távolról is el tudjuk indítani a fűtést illetve hűtést, valamint ha van légkezelő berendezés akár ki is szellőztethetünk addigra.

Abban az esetben, ha riasztó rendszer is integrálva van okos otthon rendszerünkbe a távozás gomb megnyomásával egyidejűleg a riasztó élesítéssel együtt be tudjuk programozni a rendszer számára, hogy amíg nem vagyunk otthon csak egy komfort hőmérsékletet tartson otthonunkban és vezérelje a redőnyöket, zsaluziákat.

OKOS OTTHONBA
INTEGRÁLT FŰTÉSVEZÉRLÉS

Az okos épületautomatika rendszerek tökéletesen képesek vezérelni a fűtési rendszerhez tartozó keverőszelepeket, szivattyúkat is, így nem szükséges külön fűtésvezérlést megvásárolnunk abban az esetben, ha automatika rendszer is kivitelezésre kerül otthonunkba.

Az automatika rendszerek által természetesen felügyelni tudjuk a használati melegvíz előállítását és annak keringetését is, így a csapokból azonnal melegvíz folyik, azonban, amikor nem tartózkodunk otthon erre nincs szükség. Így csak ezzel a funkcióval tetemes energiát takaríthatunk meg éves szinten, ami jelentősen hozzá járul működtetés költségének csökkentéséhez. Ezt a gépészeti funkciót beállíthatjuk úgy, hogy ha a riasztó rendszerünk inaktív (otthon tartózkodunk) vagy ha valamelyik mozgásérzékelő mozgást érzékel csak akkor történjen meg a használati melegvíz cirkuláció a rendszerben.

Okosotthon árajánlat
EGY MUNKANAPON BELÜL!

5/1. KÉRDÉS

Kérjük adja meg a lakás méretét!
A lakásméret megadása kötelező!
A lakásméret megadása kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A lakásméret megadása kötelező
A lakásméret megadása kötelező

TERASZOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/3. KÉRDÉS

Kérjük válasszon okosotthon funkciókat amiket vezérelni szeretne!

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

NYÍLÁSZÁRÓ ÉRZÉKELŐ

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INTELLIGENS ZSALUZIA ÉS REDŐNYVEZÉRLÉS

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

FŰTÉS TÍPUSA

 • Kérjük válasszon!
 • Nem szeretném automatizálni
 • Radiátoros fűtés kazánnal
 • Padlófűtés kazánnal
 • Radiátoros és padlófűtés kazánnal
 • Villamos radiátorfűtés
 • Villamos padlófűtés
 • Villamos padló és radiátoros fűtés
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

Radiátorok száma

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük pontosítsa a hőközpont típusát az ingatlanban

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Padlófűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Fal/Mennyezetfűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

HŰTÉS

Beltéri klíma egység, illetve felület hűtés rendszerbe illesztése.
Kötelező mező!
Kötelező mező!
 • Vezérelni kívánt klímaegységek száma
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

Padlóhűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Mennyezethűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Falhűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

KONNEKTOR VEZÉRLÉS

Konnektorok vezérlését olyan helyiségekben ajánljuk, ahol vasaló, hajsütővas és egyéb hasonló hőtermelő eszközök vannak használva és távkapcsolást tudunk végezni vele, illetve napközben nem használt műszaki eszközök, mint például TV áramtalanítása amikor nem tartózkodunk otthon, hogy energiát takarítson meg nekünk.
 • Vezérelni kívánt konnektorok száma
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

IP KAMERA (CCTV)

Megtekintheti otthonát telefonról bármikor, bárhonnan. Értesítést küld Önnek, ha valami szokatlan történik, Felhőben tárolja a felvételeket, így adatai a legnagyobb biztonságban vannak.
 • Hány darab IP kamerát szeretne?
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

VIDEO KAPUTELEFON

IP kaputelefon értesíti Önt amikor valaki az ajtónál áll, illetve csönget. Kommunikálhat az érkezővel bárhol is legyen Ön éppen. Felhőben tárolja a felvételeket, így adatai a legnagyobb biztonságban vannak.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

CO ÉRZÉKELŐ

Gázos működésű berendezések esetén ajánljuk a berendezés közelében elhelyezve.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

FÜSTÉRZÉKELŐ

Konyhát célszerű felszerelni füstérzékelővel, az esetleges balesetek elkerülése érdekében.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

VÍZÉRZÉKELŐ

Vizes blokkok és vizet használó berendezések közelében érdemes érzékelőket elhelyezni, az esetleges komolyabb vízkárok elkerülése érdekében.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁZIMOZIRENDSZER

SONOS illetve SONY hangszórók, automata vetítővászon és projektor a csomag tartalma, az Ön igényeihez igazítva.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/5. KÉRDÉS

Kérjük adja meg értesítési elérhetőségeit!

Homstec okosotthon szakértő által elkészített árajánlat 1 munkanapon belül*.

Előzetes személyreszabott ajánlatunkat 1 munkanapon belül e-mailben elküldjük Önnek, és amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, egy gyors, ingyenes telefonos konzultáció alatt véglegesítjük is az ajánlatát, amit 30 napig garantálunk is Önnek, hogy egyel kevesebb dolog legyen amiért aggódnia kell felújítás során.

Elköteleződés nélküli szolgáltatás!

A kérdőiív kitöltése után, 1 munkanapon belül emailben küldjük az Ön személyreszabott okosotthonának árbecslését, amit egy szintén gyors, előre egyeztetett telefonos konzultáció követ. Ekkor véglegesítjük az árajánlatot, és kézbesítéstől számított 30 napig tartjuk is Önnek!

*Munkaidő: 9-16-ig hétköznap

VEZETÉKNÉV

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

KERESZTNÉV

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

E-MAIL CÍM

Kötelező mező!
Kötelező mező!

TELEFONSZÁM

Kötelező mező!
Kötelező mező!

VÁROS

Kötelező mező!
Kötelező mező!

ADATVÉDELEM

Az adatvédelmi irányelvek elfogadása kötelező!
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása kötelező!

Az “AJÁNLATKÉRÉS” gomb használatával beleegyezik, hogy az Ön által megadott adatokat okosotthon kalkuláció céljára felhasználjuk és segítségükkel kapcsolatot vegyünk fel Önnel. Adatait másnak át nem adjuk, bizalmasan kezeljük. Ha később ezt vissza szeretné vonni kérjük küldjön üzenetet a info@homstec.hu email címre és töröljük adatait.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!