RÓLUNK -
GARANCIA
RÓLUNK-
GARANCIA

GARANCIA ÉS GARANCIÁLIS KARBANTARTÁSI, HIBAELHÁRITÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

A Homstec minden általa beépített eszközre gyártói garanciát vállal.

A Homstec minden általa tervezett és beépített rendszerre 24 hónap teljeskörű garanciát vállal.

SZOFTVER
GARANCIA

A Homstec a szoftvergarancia időtartama alatt automatikusan értesíti Önt az aktuális gyártói szoftverfissítésekről és végrehajtja azokat.

A gyártók által hivatalosan közétett szoftverfrissítések feltöltésének elmulasztásából adódó, nem tervezett változtatásokból eredő hibákért illetve a programban végrehajtott nem szakszerű és cégünkön kívüálló módosítások, szervertámadások és hackertámadások, jogosulatlan hozzáférésekből adódó meghibásodások esetére garanciát és jótállást nem tudunk vállalni.

A garanciális időtartam alatt a Homstec Services keretein belül cégünk előre meghatározott karbantartási terv alapján szervizeli és tartja karban rendszerét. Ez a terv az Ön automatika rendszere által megkívánt kritériumok alapján kerül meghatározásra rendszerátadás során.

A Homstec az általa készített automatika programozásra 24 hónap szoftver garanciát vállal.

homstec_rolunk_12

A minőség
a legjobb garancia.

homstec_rolunk_12

GARANCIA
MEGHOSSZABÍTÁSA

Karbantartási keretszerződés megkötése esetén a beépítés és szoftver garanciája korlátozás nélkül meghosszabbítható a karbantartási szerződés érvényességéig.

GARANCIA elvesztése
garancián túli feladatok

A Homstec által telepített és programozott rendszerekre vonatkozó garancia, cégünkön kívül álló külső módosítás hatására – a tulajdonos program rendszerfájljába történő beavatkozás esetén is – érvényét veszti. Amennyiben a telepített rendszerre vonatkozóan garanciaidőn túl bármilyen módosítást szeretne esetleg meghibásodás történik vagy egy másik cég által telepített rendszert szeretne szervízeltetni általunk, vagy új igényeket szeretne kialakítani a rendszerében úgy cégünk munkadíjak ellenében vállalja az igényelt feladatok végrehajtását.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!