INTELLIGENS
KERT

Az öntözőrendszerek egyik nagy előnye abban rejlik, hogy az öntözésre használt vízvezeték és az öntözőfejek esztétikai szempontból el vannak süllyesztve a talajszint alá. A megfelelően megtervezett öntözésiképek alapján elhelyezett szórófejekkel a kert minden öntözést igénylő pontja egyenletesen, mindennemű erőfeszítés nelkül megöntözhető.

Az intelligens öntözőrendszerek kiépítése a következő lépés ebben a szakágban. Vezérlése megjelenik okos otthonunk központi kezelőfelületén, a kívánt öntözőprogram időjárást figyelembe véve teljesen automatikusan működik. Különböző földnedvesség és jelenlét érzékelőkkel, illetve időjárásállomással, valamint időjárás előrejelzés szolgáltatással összekapcsolva pedig, minden esetben a valós igényeknek megfelelő időben és végzi el a locsolást kizárólag annyi vízzel, amennyi valóban indokolt, így spórolva meg éves szinten több köbméter vizet, amellyel védjük Földünk ivóvíz készletét, nem beszélve a feleslegesen elpazarolt vízmennyiség költségéről.

intelligens kert_homstec_1

Mutasd a kerted,
megmondom ki vagy!

intelligens kert_homstec_1
intelligens kert_homstec_1
intelligens kert_homstec_1

KERTI
DÍSZKIVILÁGÍTÁS

Az intelligens kert másik két alappillére a kerti díszkivilágítás, éjjeli kísérőfény automatizálással, valamint téli időszakban a járdák, és belső utak jégtelenítése.

Komfort szempontjából, cégünk által kínált kültéri víz és fagyálló audió rendszereknek köszönhetően akár kedvenc zenénket is élvezhetük a szabadban.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!