MIÉRT-
HOMSTEC?
MIÉRT-
HOMSTEC?

A Homstec sokéves szakmai kooperáció eredményeképpen alakult két mérnök tulajdonos összefogásával. Cégünk legfőbb szakterülete a kisméretű építőipari projectek lebonyolítása és azok teljeskörű menedzselése mind épületgépészeti, épületvillamossági és épületautomatikai szakágakat lefedve. Meghatározott projektértékig cégünk szerepet vállal a teljes kivitelezés lebonyolításában, magasépítés és belsőépítészet menedzsmentjével egyetemben.

01. Gyartófüggetlen szolgáltatást biztosítunk

02. Egészség a központban

03. Átláthatóság és garancia

04. Egy kézben a projektje.

01

GYÁRTÓ-
FÜGGETLEN

Homstec-Miert Homstec_3

A leghatékonyabb megoldások elérése érdekében, cégünk gyártófüggetlen perspektvából közelíti meg a projekteket, először az ügyfeleink igényeit felmérve. Miután az igények körvonalazódtak, akkor ültetjük át ezeket műszaki környezetbe, úgy, hogy az a legközelebb legyen az elvárásokhoz, mind gazdasági mind műszaki szempontokból. Ezután kerül sor a részletek kidolgozására. Számunkra fontos az, hogy mindenki boldog legyen a közös munka során, és azután is, így garanciális megoldásaink nyugalmat adnak Önnek.

FOlyamatosan 
naprakész megoldások

A HOMSTEC minden projektjénél mind minőségben, mind időtállóságban az Ügyfelei érdekeit szem előtt tartva a számukra legjobb megoldásokra törekszik. Ennek érdekében cégünk nemzetközileg elismert, a szakmában hosszú évek óta folyamatosan bizonyító gyártókkal áll szoros kapcsolatban.

Szakembereink ezen gyártókat és beszállítókat naprakészen nyomon követik, hogy a gyártói újításokat, fejlesztéseket a megrendelők igényeire szabva integrálják saját megoldásainkba.

Cégünk állandóan figyelemmel kíséri a külföldi piacot, és szolgáltatásainkon keresztül bemutatjuk az újításokat magyarországi Ügyfeleinknek.

02

KÖZPONTBAN
AZ EGÉSZSÉG

automatika építtetőknek

Helyszíntől függően, minden Ügyfelünkkel történő konzultációnk során figyelembe vesszük a jelen lévő környezeti hatásokat és egészségügyi igényeket. Amikor felmerül egy igény például levegő minőség kezelésére egy otthonban, a projekt során ezt mindvégig figyelem középpontjában tartjuk és a legjobb megoldásra törekszünk.

automatika 
az egészségünk érdekében

Életünk túlnyomó részét zárt térben töltjük, amely miatt fokozottan oda kell figyelni annak levegőminőségére. Tradicionális esetben, amennyiben az épület levegőjét elhasználtnak érezzük, ablaknyitással szellőztetünk, ugyanis alapvető fiziológiai szükséglet a friss levegő a fizikai és szellemi egészségünk érdekében.

A korszerű építési technológiák miatt az újépítésű, vagy a hőtechnikailag felújított épületeknél a termoablakok, különböző párazáró rétegek, felületi és aljzatszigetelések alkalmazásával létrehoztuk a szinte légtömör épületeket, amelyeknél a természetes légáramlás gyakorta megszűnt. A megfelelő komfortérzet kialakítása szempontjából a helységek hőmérsékletszabályozásán túl számos egyéb tényezőt is figyelembe kell venni:

  • Levegő széndioxid szintje – légzés melléktermékeként keletkező gázok
  • Levegő páratartalma, és annak koordinálása
  • Levegő VOC szintje, azaz a levegőben található szerves vegyületek és káros anyagok
  • Levegő szénmonoxid szintje
  • Konyhai és mellékhelyiségben keletkező kellemetlen szagok elszívása

03

ÁTLÁTHATÓSÁG
ÉS GARANCIA

Homstec-Miert Homstec_3

Mivel lakossági Ügyfeleink egy része ritkán vesz illetve egyáltalán nem vett még részt építőipari projektben, törekszünk a teljes átláthatóságra. Minden kérdést, amivel még soha nem találkozott szakembereink érhetően adják Önnek tovább, hogy a legjobb döntést tudja meghozni. Nagyobb projektek esetén kollaborációs platformot nyújtunk megrendelőink részére, a folyamatos átlátható kommunikáció elérése érdekében.

HOMSTEC
ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Csapatunk nemzetközi szintű tapasztalatai és hozzáállása garantálja, hogy a Ügyfeleink az első konzultációtól kezdve az átadáson keresztül, illetve a használat közben is egy nyugati mentalitású professzionális szolgáltatást kapjanak, teljes támogatással.

MI valóban hiszünk abban, hogy a legjobb reklám az elégedett Ügyfél.

-Homstec csapata- 

Projektjeink nem állnak meg az átadást követően. Magyarországon átlagon felüli hosszúságú garanciavállalásunk a biztosíték arra, hogy a HOMSTEC által tervezett és telepített rendszerek a legmagasabb szintű minőséggel és hozzáértéssel kerülnek átadásra.  Természetesen, amennyiben az igény fennáll a garancia meghosszabbítására, abban is állunk ügyfeleink rendelkezésére, kidolgozott, szakszerű karbantartási és üzemeltetési stratégiáinkkal.

04

EGY KÉZBEN
A PROJEKTJE

Homstec-Miert Homstec_3

Cégünk szolgáltatás portfóliója igen széles, így az igényelt szolgáltatást könnyedén össze tudjuk kötni egyéb szolgáltatásainkkal. Mivel tevékenységi köreink szorosan fűződnek egymáshoz, így ezen határok könnyedén átjárhatóak és eggyé fűzhetőek, amivel projektje egy kézben lehet. Ez minden félnek több könnyedséget ad, valamint a végeredmény minősége is sokkal magasabb lesz.

A Homstec Projektmenedzsment szolgáltatás keretein belül cégünk luxus színvonalú magán lakóingatlan, kisméretű kereskedelmi, valamint iroda beruházások teljeskörű lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, gazdasági, üzleti és műszaki szempontú elemzésével, illetve megvalósításának irányításával foglalkozik (projektmenedzseri feladatok).

PROJEKT
KOLLABORÁCIÓS SZOFTVER

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett fontos kérdésekben, félreértések nélkül.

Koordináljuk az építkezés ütemterv szerinti folyamatait a kritikus tevékenységek figyelembevételével egészen a projekt megálmodásától kezdve.

Az Önnel, közös munka során történő alapkoncepció kidolgozása után, cégünk megtervezi az interiőrt, a gépészetet, valamint a villamos rendszert az automatikával egyetemben, majd egy részletezett, átlátható kivitelezési árajánlat formájában átadja. A tervek véglegesítésével egyidőben cégünk ajánlatot ad a kivitelezési ütem menedzsment díjára vonatkozóan, szintén az ütemtervben szereplő egyes ütemekre vonatkozóan, részletezetten lebontva.

Áttekinthető üzemeltetés, kényelem, szórakozás, optimális energiafelhasználás, bizalom. Ezek mind egy jól konfigurált és megtervezett, átgondolt okos otthon rendszer legfontosabb jellemzői.

Cégünk az Ügyfeleinkkel együttműködve, az első telefonhívástól kezdve a tervezésen, kivitelezésen keresztül a használatba vételén át, az üzemeltetésig és még azon is túl a későbbi fejlesztések során is ezen jellemzők tökéletesítésén dolgozik. Szolgáltatásunk a beköltözés és használatba vétel után is folytatódik utógondozást végző csapatunk felveszi a kapcsolatot a felhasználóval és a tapasztalatokat felhasználva tökéletesíti, testre szabja rendszerünket, úgy, hogy utána gyakorlatilag a felhasználónak semmi más dolga nem marad, mint hogy rábízza magát a rendszerre és élvezze ingatlanát.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!