MULTIMÉDIA -
HANG - AUDIÓ

Az okos házak hangrendszerei az épületautomatizálás kényelmi funkcióinak részét képezik. Kiépítésében ugyan nem, de felhasználásban annál inkább különbözik a hagyományos hangrendszerektől. Számos olyan funkciót tudunk megvalósítani egy intelligens hangrendszerrel, amik évekkel ezelőtt elképzelhetetlennek tűntek, de mára elérhetővé és megfizethetővé vált. Az, hogy a hangrendszerünket okostelefonunkon vagy táblagépünkön keresztül vezéreljük csak a legalapvetőbb szintű kérések közé tartozik.

Különböző zenei zónák kialakítására van lehetőségünk ami által más zeneszámot vagy online rádiót tudunk megszólaltani a konyhában főzéshez, mást a fürdőszobában a relaxálásunkhoz vagy a teraszon a kerti partihoz. A központi zeneszerver által 4, 8, 12, 16 zenei zóna kialakítására van lehetőségünk és zenei zónánként korlátlan számú hangfalat tudunk integrálni.

A zeneszerever beépített merevlemezzel rendelkezik, így akár több mint 200.000 dal tárolására alkalmas. Ezen felül támogatja az Air Play alkalmazást, valamint a Windows és az iTunes-alapú zenei szolgáltatásokat is, aminek köszönhetően több mint 100.000 internetes rádióállomást érhetünk el világszerte (pl: Shoutcast, TuneIn, stb.), valamint olyan prémium streaming szolgáltatásokat is mint a Grooveshark, last.fm vagy a Spotify. Az ingyenes Casa Tunes Sync alkalmazásnak köszönhetően Mac és PC alapon ről is könnyen és kényelmesen szinkronizálhatóak meglévő dalaink és albumaink. Igény esetén IP videokaputelefonunk csöngetését is be tudjuk állítani megadott zenei zónába, de akár ébresztőóraként is üzemelhet, így megadott időpontban elindítja kedvenc rádiócsatornánkat.
A fejlesztésénél különös figyemet fordítottak a kiváló hangminőségre, így a hangszórók garantáltan professzionális hanghatást biztosítanak minden körülmény között. A kiemelkedő minőségű anyagfelhasználásnak köszönhetően az intelligens otthon rendszer hangszórói fokozotta vízállóak, így igény esetén teljesen alkalmasak akár kültéri használatra is. Esztétikus beszerelésükről a gondosan kialakított szerelődobozok gondoskodnak, melyek által fa, gipszakrton vagy akár beton közegekbe is elhelyezhetőek. Díszrácsai szögletes és kerek formában is elérhetőek, valamint különböző színekben rendelhetőek. Ha Önnek is fontos, hogy okos otthonában egy igazán professzionális multiroom rendszer legyen kialakítva, akkor bátran ajánljuk eszközeinket, mert garantáltan nem fog a rendszerben csalódni.

 

Okos otthon
okos eszközökön keresztül

Az intelligens otthonokban nem csak a hagyományos intelligens otthon funkciókat tudjuk okos eszközeinken keresztül vezérelni, de igény esetén a hangrendszereinket és multimédiás rendszereinket is. Hangrendszereink intelligens épületautomatikai rendszerünkbe való integrálásával pontosabban az által türténő kiépítése esetén egy okostelefon, táblagép, laptop vagy számítógép kijelzőjén keresztül léphetünk a következő zeneszámra, indíthatjuk el kedvenc rádió állomásunkat, válthatunk csatornát vagy kereshetjük ki kedvenc zeneszámunkat a háttértárról! Nem kell hozzá másik távirányító, minden egy kezelőfelületen, az okos ház kezelőfelületén érhető el!

hang audion multimedia_homstec_1

Minőségi zene,
minőségi szórakozás.

hang audion multimedia_homstec_2

audio zónák
kialakítása

A multimédia rendszer által különböző zenei zónákat alakíthatunk ki otthonunkban, ami által teljesen eltérő zenét hallgathatunk akár a nappaliban, fürdőszobában, teraszon vagy a szobákban. 4, 8, 12, 16 vagy 20 zónás zeneszerver  érhető el. Az hogy hány darab hangfalat szeretnénk az adott zenei zónába a mi választásunk, így kisebb és nagyobb alapterület számára is egyaránt tökéletesen megfelelő a rendszer. Ha gyermekünk a saját szobájában valami fiatalos zenét szeretne hallgatni miközben mi a nappaliban valami klasszikusat, akkor a kezelőfelületen kiválasztjuk az adott zenei zónát és már élvezhetjük is a koncertet.

UPnP, DLNA
támogatás

Ugyan a zeneszerver alapból 4, 8, 12, 16 vagy 20 vezetékes zenei zónát támogat, azonban igény esetén ezeket további 2, 4, 6, 8 vagy 10 vezeték nélküli hangszóróval is lehet bővíteni. Mivel a multiroom rendszer zeneszervere kompatibilis minden olyan eszközzel, amely támogatja az UPnP (Universal Plug and Play) vagy a DLNA (Digital Living Network Alliance) hálózati protokollt, így a vezeték nélküli módon illesztett további hangszórók által ha szeretnénk a teljes házat le tudjuk fedni zenei rendszerünkkel. A számos professzionális funkció és megbízhatósága miatt ár/érték arányban garantáltan a piacon elérhető egyik legjobb választás a Loxone zeneszervere.

airplay
funkció

A Loxone zeneszervere alapból támogatja az Airplay streaming funkciót is, ami által iPhone, iPod Touch, iPad és Mac eszközeinken található zenéinket és albumainkat egy gombnyomásra le tudjuk játszani a multimédia rendszer különböző zenei zónáiban és mindezt vezeték nélküli módon tudjuk megtenni. A multiroom kiépítés által amellett hogy bármikor kedvenc zenéinket hallgathatjuk abban a helységben ahol csak szeretnénk még egy professzionális hangszóró rendszert is kapunk eszközeinkhez. Sőt az AirPlay által további számos zenei szolgáltatás is elérhetővé válik (pl: AirParrot).

streaming oldalak
online rádió állomások

A zeneszerver több mint 100 000 online rádióállomást (pl: Shoutcast, TuneIn, stb.) valamint prémium streaming szolgáltatást is támogat (pl: Spotify, Grooveshark, Last.fm, iTunes, Google Play Music, stb.). Az előre összeállított albumaink és a rádióállomások okos házunk multimédia rendszerén történő meghallgatásához nem kell mást tennünk csak integráljuk a központi egységbe a zenemodult, ahol megadjuk fiókadatainkat és máris csatlakoztatva vannak az alkalmazások. Ha munkából hazaérünk és nem akarjuk abbahagyni a zenehallgatást, csak átirányítjuk és folytatódik a szám.

text to
speech funkció

Az intelligens hangértesítéseknek köszönhetően meg tudjuk adni előre okos otthonunk számára, hogy bizonyos funkciók vagy események bekövetkezése esetén milyen megadott szöveget olvasson be az audio rendszeren keresztül. Beállíthatjuk hogy hangos értesítésként figyelmeztessen minket otthonunk ha kint sötétedik és mi elfelejtettük bezárni a garázsajtót vagy nyitva hagytuk az ablakokat, esetleg arra is hogy a moziszoba hőmérséklete elérte az előre beállított értéket és tökéletes arra hogy elfeküdjünk a kanapén és elkezdjük vetíteni kedvenc filmünket.

Hangszórók

A HOMSTEC kínálatában megtalálható hangszórók mind a csúcsminőséget képviselik. A hangszórókon mi választhatjuk ki hogy mono vagy stereo hangzást szeretnénk a helység adottságai függvényében. Kínálatunkban megtalálható mind a falba süllyesztett, mind a falon kívülre szerelhető változat. Bizonyos gyártóinknál elérhető beltéri és kültérí típus is arra ar esetre ha valaki kinn a kertben is szeretné kedvenc zenéjét, műsorát hallgatni.

kaputelefon
csengetés

Egy intelligens házban nem a régimódi csengőkön keresztül értesülünk a hozzánk érkező vendégek érkezéséről, mivel a videokaputelefon csengetését igény esetén meg tudjuk szólaltatni akár a multimédia rendszer hangszóróin keresztül is. Sőt, mivel ez is a zeneszerveren keresztül történik, így mi dönthetjük el hogy melyik zenei zónában vagy zónákban szólaljon meg a csengetés, valamint mi dönthetjük el, hogy milyen dallam szólaljon meg a csengetés számára. Ha a gyerekek szobáikban már este alszanak akkor ezt is tudjuk kezelni, így lehetőségünk van elnémítani a csengetést megadott időpontban vagy funkció függvényében azon zónákban.

ébresztő óra
funkció

Vége a bosszantó és hangos ébresztőórák idejének, eljött a kellemes ébredések kora! Egy intelligens ház képes arra, hogy amikor elérkezik az ébresztési időpont, okos otthonunk lassan elkezdi felhúzni a árnyékolókat, fokozatosan szépen lassan felhangosítja a hangszórókat amin a kedvenc zeneszámunk vagy reggeli rádióműsorunk indul el így figyelve ránk hogy ébredésünk a lehető legjobb hangulatban történjen. Igény esetén persze további funkciókat is elindíthat egy ilyen okos ébresztőóra, így mire kiérünk a konyhába lehet hogy már a reggeli kávénk is elkészül. Ugye mennyivel másabb egy okos ház által így ébredni?

beépített
merevlemez

A Loxone Zeneszerver alapból tartalmaz 1 TB (1024 GB) beépített merevlemezt. Ez a tárhely hozzávetőlegesen 200-250 000 audio zeneszám (fájl mérettől függően változó) lejátszását teszi lehetővé közvetlen a zeneszerverről. Nem kell hozzá mást tenni csak a zenei albumainkat vagy válogatásainkat felmásoljuk a zeneszerver tárhelyére és már kezdődhet a kedvenc számaink lejátszása prémium minőségű hangzás keretében abban a helységben ahol azt mi szeretnénk. Ezen felül támogatja az ingyenes Casa Tunes Sync alkalmazást is, aminek segítségével Mac-ről vagy PC-ről is könnyen és kényelmesen szinkronizálhatóak meglévő dalaink és albumaink a zeneszerver tárhelyére.

riasztó rendszer
sziréna

Egy okos otthonban mivel minden mindennel összefügg, így a multimédia rendszer lehetővé teszi számunkra akár azt is, hogy riasztási funkció blokkot állítsunk be a zeneszerver számára. Ha a riasztó rendszer behatolást vagy károkozást érzékel mozgás, nyitás, füst, vízkiömlés vagy üvegtörés érzékelői által, amellett hogy okos eszközeinkre küld értesítést erre vonatkozóan, a hangos riasztást a helyi figyelemfelkeltés érdekében akár az audio rendszer hangszóróin keresztül is el tudja indítani, így ekkor a hangszórók teljes hangerőn szólalnak mintegy szirénaként, ami garantáltan felhívja a mi és a szomszédok figyelmét és el fogja ijeszteni az illetéktelen behatolót. Sőt a megszólaló hangot is mi választhatjuk ki.

hang audion multimedia_homstec_2

Legyen a zene mindenkié!

-Kodály Zoltán-

hang audion multimedia_homstec_2

tv elrejtése
padlóba, bútorokba

A televíziókat design szempontból akár a padlóban vagy bútorokban is elrejthetjük. Gombnyomás hatására kiemelkedik, majd elsüllyeszthetjük azt. A TV elrejtése növeli a térhatást, betörés esetén elrejti a TV-t így biztonsági funkcióként is helyt áll. A TV-t mozgató motorokat szintén elrejthetjük, így kívülről gyakorlatilag semmi sem látszik. Nem kell mást tennünk hozzá csak belépünk a szobába a mozgásérzékelő máris előhozza a TV készüléket, majd megadott idő elteltével eltűnteti azt a padlóban azt. Sőt igény esetén természetesen akár a TV funkciógombjait is meg tudjuk tanítani az okos otthon rendszer számára így mikor belépünk már kedvenc csatornánk indul alapból.

projeKtor
vezérlés

Azok számára, akik szeretik kedvenc filmjeiket projektoron vagy vetítővásznon élvezni esetleg prezentációhoz van szükségük a projektorra, természetesen ennek vezérlését is képesek vagyunk integrálni az okos ház központi rendszerbe. A projektor és a vetítővászon leeresztése vagy felhúzása, plafonban történő elrejtése további mechanizmusokat is elindíthat, így a mozi funkció kiválasztásával egyidejűleg lehúzhatjuk a redőnyöket és csökkenthetjük a helység világításának intenzitását vagy akár élesíthetjük a ház riasztó rendszerét is. Igény esetén magának a projektor távirányítónak a vezérlését is meg tudjuk tanítani az okos otthon rendszer számára, így akár okos eszközeinken keresztül is vezérelhetjük a berendezést.

intelligens hangrendszer
és multimédia vezérlés

Az intelligens hangrendszer is a kényelmi funkciók részét képezik az okos házakban. Otthonunkban ülve bajlódás nélkül beállíthatjuk kedvenc zenéinket és ezek a ház elhagyásakor automatikusan kikapcsolnak. Akár előre is beállíthatók így villanykapcsolóval, mozgásérzékelővel vagy egyéb módon is elindíthatók.

zónák
kialakítása

Az intelligens hangrendszer segítségével megadhatjuk melyik helységben milyen zeneszám szóljon, amihez nem kell mást tennünk csak hangzónák szerint kell kialakítanunk a hangrendszert. Ezáltal más-más zeneszámot vagy online rádiót állíthatunk be a konyhában főzéshez, mást a fürdőszobában a feltöltődéshez, a gyerekszobában a gyerekeknek vagy a kertben az esti grillezéshez.

hívás
kihangosítás

Ha a házba érkezéskor éppen telefonálunk, az intelligens rendszer automatikusan átveszi a hívást és kihangosítja a házban, így a hangfalakon keresztül hallhatjuk hívásunkat, így nem akadályoz a csomagok kipakolásában vagy a vacsorafőzésben. A beépített mozgásérzékelőknek köszönhetően pedig mindig abban a helységben hallhatjuk hívásunkat amelyikben éppen vagyunk.

A moziszobában a világítást egy egyszerű csúszkával tudjuk szabályozni, hogy az adott pillanatban milyen mértékű fénymennyiségre van szükségünk, ami illeszkedik a film hangulatához.

Okosotthon árajánlat
EGY MUNKANAPON BELÜL!

5/1. KÉRDÉS

Kérjük adja meg a lakás méretét!
A lakásméret megadása kötelező!
A lakásméret megadása kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A lakásméret megadása kötelező
A lakásméret megadása kötelező

TERASZOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/2. KÉRDÉS

Kérjük pontosítsa a helyiségek számát!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁLÓSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

FÜRDŐSZOBÁK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

WC HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

GARDRÓB HELYISÉG SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

TERASZOK SZÁMA

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

AJTÓK SZÁMA

Bejárati és terasz ajtók
-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

ABLAKOK SZÁMA

-
+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INGATLAN ALAPTERÜLETE NÉGYZETMÉRETBEN

 • - válasszon egy lehetőséget -
 • 40-60nm
 • 60-80nm
 • 80-100nm
 • 100-120nm
 • 120-140nm
 • 140-160nm
 • 160-180nm
 • 180nm+
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/3. KÉRDÉS

Kérjük válasszon okosotthon funkciókat amiket vezérelni szeretne!

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

NYÍLÁSZÁRÓ ÉRZÉKELŐ

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

INTELLIGENS ZSALUZIA ÉS REDŐNYVEZÉRLÉS

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

FŰTÉS TÍPUSA

 • Kérjük válasszon!
 • Nem szeretném automatizálni
 • Radiátoros fűtés kazánnal
 • Padlófűtés kazánnal
 • Radiátoros és padlófűtés kazánnal
 • Villamos radiátorfűtés
 • Villamos padlófűtés
 • Villamos padló és radiátoros fűtés
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

Radiátorok száma

-
+
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük pontosítsa a hőközpont típusát az ingatlanban

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Padlófűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Fal/Mennyezetfűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

HŰTÉS

Beltéri klíma egység, illetve felület hűtés rendszerbe illesztése.
Kötelező mező!
Kötelező mező!
 • Vezérelni kívánt klímaegységek száma
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

Padlóhűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Mennyezethűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Falhűtés

Kötelező mező!
Kötelező mező!

KONNEKTOR VEZÉRLÉS

Konnektorok vezérlését olyan helyiségekben ajánljuk, ahol vasaló, hajsütővas és egyéb hasonló hőtermelő eszközök vannak használva és távkapcsolást tudunk végezni vele, illetve napközben nem használt műszaki eszközök, mint például TV áramtalanítása amikor nem tartózkodunk otthon, hogy energiát takarítson meg nekünk.
 • Vezérelni kívánt konnektorok száma
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

IP KAMERA (CCTV)

Megtekintheti otthonát telefonról bármikor, bárhonnan. Értesítést küld Önnek, ha valami szokatlan történik, Felhőben tárolja a felvételeket, így adatai a legnagyobb biztonságban vannak.
 • Hány darab IP kamerát szeretne?
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

VIDEO KAPUTELEFON

IP kaputelefon értesíti Önt amikor valaki az ajtónál áll, illetve csönget. Kommunikálhat az érkezővel bárhol is legyen Ön éppen. Felhőben tárolja a felvételeket, így adatai a legnagyobb biztonságban vannak.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

CO ÉRZÉKELŐ

Gázos működésű berendezések esetén ajánljuk a berendezés közelében elhelyezve.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

FÜSTÉRZÉKELŐ

Konyhát célszerű felszerelni füstérzékelővel, az esetleges balesetek elkerülése érdekében.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

VÍZÉRZÉKELŐ

Vizes blokkok és vizet használó berendezések közelében érdemes érzékelőket elhelyezni, az esetleges komolyabb vízkárok elkerülése érdekében.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

HÁZIMOZIRENDSZER

SONOS illetve SONY hangszórók, automata vetítővászon és projektor a csomag tartalma, az Ön igényeihez igazítva.
 • Kérjük válasszon!
 • Igen, szeretnék
 • Nem szeretnék
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

5/5. KÉRDÉS

Kérjük adja meg értesítési elérhetőségeit!

Homstec okosotthon szakértő által elkészített árajánlat 1 munkanapon belül*.

Előzetes személyreszabott ajánlatunkat 1 munkanapon belül e-mailben elküldjük Önnek, és amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, egy gyors, ingyenes telefonos konzultáció alatt véglegesítjük is az ajánlatát, amit 30 napig garantálunk is Önnek, hogy egyel kevesebb dolog legyen amiért aggódnia kell felújítás során.

Elköteleződés nélküli szolgáltatás!

A kérdőiív kitöltése után, 1 munkanapon belül emailben küldjük az Ön személyreszabott okosotthonának árbecslését, amit egy szintén gyors, előre egyeztetett telefonos konzultáció követ. Ekkor véglegesítjük az árajánlatot, és kézbesítéstől számított 30 napig tartjuk is Önnek!

*Munkaidő: 9-16-ig hétköznap

VEZETÉKNÉV

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

KERESZTNÉV

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!

E-MAIL CÍM

Kötelező mező!
Kötelező mező!

TELEFONSZÁM

Kötelező mező!
Kötelező mező!

VÁROS

Kötelező mező!
Kötelező mező!

ADATVÉDELEM

Az adatvédelmi irányelvek elfogadása kötelező!
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása kötelező!

Az “AJÁNLATKÉRÉS” gomb használatával beleegyezik, hogy az Ön által megadott adatokat okosotthon kalkuláció céljára felhasználjuk és segítségükkel kapcsolatot vegyünk fel Önnel. Adatait másnak át nem adjuk, bizalmasan kezeljük. Ha később ezt vissza szeretné vonni kérjük küldjön üzenetet a info@homstec.hu email címre és töröljük adatait.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!