OKOS
MOZISZOBA

Otthoni moziszoba tervezése közben lehető legjobb hangzás elérése érdekében az elsődleges szempont egy olyan szoba tervezése és létrehozása, amelynek nincs 220 Hz érték alatti rezonanciája. A legtöbb szoba, helyiség alapvető rezonanciája a 20 Hz és 200 Hz közötti tartományban van. Az alacsony frekvenciájú úgynevezett szobamódok kiküszöbölésének eléréséhez a helyiség formáját kell módosítani, ugyanis egy rossz méretű és kialakítású helyiségben semmilyen csúcskategóriás audió berendezés nem képes a gyártó által biztosított maximum teljesítményt nyújtani.

A minőségi moziélmény legfontosabb eleme a vetítővászon, vagy maga a képernyő, amelynek a méretét optimálisan kell megválasztani. Nem minden esetben a legnagyobb a legjobb. Ezen felül elengedhetetlen a tiszta képminőség is. Az egyes megjelenített színeket kalibrálni kell, a két legérzékenyebb árnyalat, a világos és a fekete színek beállítása létfontosságú a professzionális mozitechnikában. Ahhoz, hogy a rendezők által megálmodott élményt lakásunkban is élvezhessük, ez tudjunk teljesen veszni a filmben, a megfelelő eszköz helyi adottságokhoz történő beállítása kulcsfontosságú.

MOZISZOBA MINT SZÓRAKOZTATÓKÖZPONT

Az intelligens házimozik egyéb felhasználási módja a videójáték. Gyerekek és virtuális játékkedvelő felnőttek egyaránt használhatják a rendszert videojátékokra a filmnézés mellett. A házimozi rendszerek nagy képernyője, kiváló hangzása izgalmas extrát adnak a játékélményhez. A házimozik a lakó és hálótértől általában kissé távolabb helyezkednek el, kialakításukat tekintve az általános felhasználású helyiségekhez képest  el vannak látva a megfelelő fény és hangszigeteléssel is, így a dinamikus fény és hanghatás nem zavarja az épületben dolgozni, vagy pihenni vágyókat.

multimedia hang audion_homstec_2

Én nem elsősorban gyerekeknek készítek filmeket, hanem a mindannyiunkban bennünk élő gyereknek, legyünk akár hat vagy hatvan évesek.

-Walt Disney-

multimedia hang audion_homstec_2
multimedia hang audion_homstec_2
multimedia hang audion_homstec_2

BELSŐÉPÍTÉSZET

A csúcskategóriás házimozihoz csak egy sötét szoba szükséges, valamint olyan falak, amelyek eloszlatják a magas frekvenciájú hangokat. Azonban mivel az otthonunk része célszerű azt a helyiséget is a saját ízlésünk szerint kialakítani, hogy a maximális élményt és kikapcsolódást nyújthassa számunkra. Belsőépítész partnercégünkkel ebben is tudunk Önnek segíteni, hogy az otthoni mozi ne csak a nevében legyen az.

KÉNYELEM

A tökéletes moziélmény elengedhetetlen kelléke a megfelelő bútorozás, valamint a moziélményt még jobban moziélménnyé tevő snackek.  Intelligens automatika megoldásainkkal a készenlétben lévő helyiséget egy gombnyomásra moziteremmé alakíthatja, amely kész vendégei, családja, vagy akár csak Önmaga fogadására. Az automatikája elkészíti Önnek pop-corn-ját és lehűti italát, valamint megnyitja film adattárát, vagy streaming szolgáltatóját.   

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!