IRODA
CSOMAG
IRODA
CSOMAG

CSOMAG RÖVID

BEMUTATÁSA

Az intelligens IRODA csomagunk egy 8 helyiségből álló, open office rendszerű irodára lett megalkotva, amely jellemzően 10-18 főből álló cégeknek nyújt megoldást az irodájuk teljes automatizálására.

A csomag tartalma
a különböző igényekre maximálisan formálható,
szűkíthető, bővíthető.

Digitális üvegfólia –
Intimszféra egy kattintásra.

Az intelligens iroda az
otthon kényelméből is irányítható
a nap bármely szakában.

Árnyékolás – Automatizált árnyékolórendszer, amely a nap aktuális pozíciója alapján számol a besugárzással és a hőmérséklettel. Ezen funkció nagyban segít annak elérése érdekében, hogy a kívánt hőmérsékleten tartsuk az irodát.

Privát szféra – Digitális fólia segítségével elérhetjük a betekintés elleni védelmet. Ebben a csomagban a tárgyaló, a relax és a vezetői iroda ablakainak betekintésére felhelyezett digitális fóliák vezérlését is behelyeztük. 

Egyszerű beléptetőrendszer – A munkavállalók személyre szóló kódjukat használva léphetnek be az épületbe és annak helyiségeibe. Az NFC Code Touch-ot használva egyszerűen beírják a számsort, vagy hozzá érintik az NFC kulcstartót, vagy mobiltelefonjukat és megkapják a megfelelő hozzáférést, ha jogosultságuk lehetővé teszi.

Audió rendszer – Prémium minőségű négyzónás hangrendszer, amely kimondottan irodákba, üzleti környezetbe készültek. Tárgyalóba, közösségi terekbe, mosdóba, irodahelyiségbe külön-külön zónaként zenét, hanganyagot, vagy multimédiát lehet megosztani.

Energiatakarékosság –  A légkondicionáló rendszer minden szobában a beállított hőmérsékletet tartja. Az árnyékolásvezérléssel kombinált rendszereknél amennyiben indokolt, a rendszer automatikusan beárnyékolja a helyiséget a megfelelő hőmérséklet tartása érdekében. Amennyiben fűtési szükséglet van, a reggeli napsugárzással költséghatékonyabban fel lehet fűteni a helyiségeket, ezért a rendszer ezt a döntést fogja választani. Összességében az üzemeltetési költségek lecsökkennek, a munkavállalók komfortérzete a produktivitásukkal együtt megnövekszik.

IRODA CSOMAG

ESZKÖZTARTALMA

SZERVER

1 db Miniszerver és a csomagban szereplő funkciók eléréséhez szükséges 5 db bővítőmodul, illetve a rendszer és a bővítőmodul tápegységei.

Bővítőmodulok:

  • 1 db air base extension
  • 3db relay extension
  • 1db RS232 extension (a riasztóhoz csatlakozik)

PRIVÁT SZFÉRA

Digitális fólia vezérlés a tárgyaló, a relaxációs szoba és a vezetői iroda betekintés elleni védelmére.

EGYSZERŰ KÓDOS VAGY NFC KÁRTYÁS BELÉPTETŐRENDSZER

A munkavállalók személyre szóló kódjukat használva léphetnek be az épületbe és annak helyiségeibe. Az NFC Code Touch-ot használva egyszerűen beírják a számsort, vagy hozzá érintik az NFC kulcstartót, vagy mobiltelefonjukat és megkapják a megfelelő hozzáférést, ha jogosultságuk lehetővé teszi. Az NFC kulcstartó költséghatékony alternatívát kínál a kulcsokhoz képest. Ha valaki elveszíti a kulcstartóját, vagy a hozzáférését meg kell szüntetni, akkor az alkalmazáson keresztül törölni lehet a felhasználó kulcstartóját és szükség esetén társíthatunk hozzá egy újat.

NFC KÁRTYA BELÉPÉSHEZ

14 db saját céges logóval ellátott NFC kártya a beléptetéshez

AUDIO RENDSZER

Prémium minőségű, 1 db zeneszerver, 4 zónás hangrendszerrel, amely képes az iroda helyiségeiben négy zónára osztva a kívánt zenét, hangot, multimédiás anyagot lejátszani

8 db falon kívüli hangfal (3 db közös iroda, 2 db tárnyaló, 1 db recepció, 1 db ebédlő, 1 db vezetői iroda)

6 helyiségben kombinált kapcsolóval rendelkezik (ezen kapcsoló a világítás, zene, és árnyékolás vezérlés mellett a hőmérsékletet és a páratartalmat is méri)

INTELLIGENS VILÁGÍTÁS

3 db hagyományos világítási kör vezérlése – ki és bekapcsolási funkciók (recepció, relaxációs szoba, raktár)

12 db hagyományos, vagy RGBW világítási körök fényerőszabályzása – dimmelése (4 db közös iroda, 2 db vezetői iroda, 2 db tárgyaló, 1 db relaxációs szoba, 2 db ebédlő, 1 db recepció)

10 db jelenlétérzékelő (3 db közös iroda, 1 db vezetői iroda, 1 db tárgyaló, 1 db raktár/szerverszoba, 1 db relaxációs szoba, 2 db ebédlő, 1 db recepció)

6 db világítás- és árnyékolásvezérlő kapcsoló a vezetői iroda, közös iroda, tárgyaló, ebédlő, relaxációs helyiségekben

ENERGIATAKARÉKOSSÁG – FŰTÉS/HŰTÉS

1 db dedikált hőmérséklet és páratartalom érzékelő az open office-ban helyiségben elhelyezve

6 db világítás- és árnyékolásvezérlő panel a vezetői iroda, közös iroda tárgyaló, ebédlő, relax helyiségekben, beépített hőmérséklet és páratartalom érzékelés funkciókkal

10 db jelenlétérzékelő, abban az esetben amikor a helyiségben nem tartózkodik senki a légkondicionálós takarék üzemmódba kapcsol (3 db közös iroda, 1 db vezetői iroda, 1 db tárgyaló, 1 db raktár/szerverszoba, 1 db relaxációs szoba, 2 db ebédlő, 1 db recepció)

LÉGKONDÍCIONÁLÁS

6 db zónára osztott fan-coil vezérlés, amely lehetővé teszi a helyiségek egyedi hőmérsékletszabályozását

(2db közös iroda (1 zóna), 1 db recepció, 1 db ebédlő, 1 db relaxációs szoba, 1 db tárgyaló, 1 db vezető iroda)

ÁRNYÉKOLÁS

Automatizált árnyékolórendszer, amely a Nap aktuális pozíciója alapján számol a besugárzással és a hőmérséklettel. Ezen energiahatékony funkció nagyban elősegíti a kívánt hőmérséklet tartását az irodában.

BIZTONSÁG

A leggyakrabban előforduló, már meglévő riasztórendszert hozzáillesztjük az RS232 bővítőmodul segítségével az automatika rendszerhez. Ez egy egyirányú kommunikációval működő egység, ami nem enged átjárást a riasztó saját rendszerébe.

1 db kódpanel a bejáratnál

8 db fali hangszóró, behatolás esetén szirénaként funkcionálnak

10 db mozgásérzékelő

IDŐJÁRÁSÁLLOMÁS

1 db kültéri fényérzékelő alkonykapcsolás funkció ellátására integrálva az időjárásállomásba

1 db szélérzékelő integrálva az időjárásállomásba

1 db esőérzékelő integrálva az időjárásállomásba az árnyékolók fagyvédelme érdekében

1 db hőközpontra dedikált kültéri hő és páratartalom érzékelő

DESIGN ÉRINTŐ PANEL

6 db helyiség kombinált kapcsolóval rendelkezik (ezen kapcsoló a világítás, zene, és árnyékolás vezérlés mellett a hőmérsékletet és a páratartalmat is méri)

(1 db közös iroda, 1 db recepció, 1 db ebedlő, 1 db relax, 1 db tárgyaló, 1 db vezetői iroda)

KAPUCSENGŐ

1 db érintő panel beépített csengő funkcióval

1 db fali hangfal a recepción

1 db iPad érintőképernyő a recepción

KÖZPONTI ÉRINTŐKÉPERNYŐS VEZÉRLŐEGYSÉG

3 db Apple iPad (7.gen) 32GB 10,2″ és a hozzávaló tartókonzol vezérlőközpont a recepció, tárgyaló és vezetői iroda helyiségekbe.

Ezen felül a rendszer vezérlése történhet a nyomógombok mellett egyéb okoseszközről, laptopról stb, amelyhez szükséges alkalmazást korlátlan számú Android, Windows, vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező kívánt eszközre telepjük.

APPLE iPod

1 db Apple iPod dokkolóval a relax szobában elhelyezve a kényelmes vezérlés érdekében valamint zene lejátszásra

KIEGÉSZÍTŐ

TERMÉKEK:

Teljes behatolás jelző rendszer az okos otthon rendszerbe integrálva

  • 3 db Apple iPad (7.gen) 32GB 10,2″ és a hozzávaló tartókonzol vezérlőközpont a recepció, tárgyaló és vezetői iroda helyiségekbe.
  • 1 db Apple iPod dokkolóval a relax szobában elhelyezve a kényelmes vezérlés érdekében, valamint zene lejátszásra
  • 3 db iPad asztali tartókonzol
  • 1 db iPod asztali tartókonzol

AUTOMATIKA
TERMÉKEK VÉGÖSSZEGE:

OKOS IRODA RENDSZER
eszközök értéke

2.465.000 Ft + ÁFA

A feltüntetett ár az automatika rendszerhez szükséges eszközök nettó árát tartalmazza. A rendszer előkészítési költésége valamint a kivitelezés költségek (telepítés, programozás) a rendszer eszközök és a kért funkciók funkciók függvényben változó, így azokra vonatkozóan csak pontos igények függvényében tudunk megfelelő tájékoztatást adni. Az erre vonatkozó pontosabb tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeinken.

Az árak 330 HUF/EUR árfolyamon lettek kalkulálva.

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK
VÉGÖSSZEGE:

Eszközök értéke:

Nettó: 443.500 Ft + ÁFA

3 db iPad:

Nettó: 297.000 Ft + ÁFA

1 db iPod:

Nettó: 72.000 Ft + ÁFA

3 db iPad tartó konzol

Nettó: 62.100 Ft + ÁFA

1 db iPod tartó konzol

Nettó: 12.200 Ft + ÁFA

Az árak 330 HUF/EUR árfolyamon lettek kalkulálva.

VÉGÖSSZEGE:

A teljes rendszer
értéke:

2.908.000 Ft + ÁFA

Az árak 330 HUF/EUR árfolyamon lettek kalkulálva.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!