OKOS RENDSZEREK TERVEZÉSE,
KIVITELEZÉSE

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

OKOS OTTHON RENDSZEREK
TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

OKOS RENDSZEREK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE
LAKÁSOK

Mi a Homstecnél számos, a megrendelőink által kért egyedi igényekre nyújtunk megoldást lakások, családi otthonok intelligens automatika rendszerének elkészítésére. Az épületautomatika-forradalmat az egyes gépészeti egységek fejlődése indította évtizedekkel ezelőtt az ipari környezetben. A technológia rohamos fejlődésével, az automatika berendezések konfigurálása lényegesen megváltozott, rugalmasabb lett.

Az egyes eszközök technikai tudása kibővült, illetve a nemzetközi szabványokra épített egységes kommunikációs protokollok segítségével, az egymás közötti kapcsolattartás stabillá, megbízhatóvá vált, amelynek következtében az automatikaközpont gyakorlatilag a teljes épületgépészeti és épületvillamossági rendszert képes kontroll alatt tartani.

MILYEN TERÜLETEK
VEZÉRELHETŐEK RENDSZEREINKKEL

Az általunk kínált gyártók eszközeivel gyakorlatilag az ingatlan bármelyik funkciója vezérelhető, ennek csak a képzeletünk szabhet határt. Ahhoz, hogy Ön el tudjon indulni a saját okos rendszerének a megfogalmazásában, összeállítottunk egy hosszú, de nem korántsem teljes funkciólistát a főbb elérhető funkciókról.

PRÉMIUM FUNKCIÓK

LAKÓINGATLANOK
AUTOMATIKA RENDSZEREI

Mivel az lakóingatlanok automatika rendszerei alapjaiba véve műszakilag nem különbözik ipari létesítményéktől, a lakossági szférában a legnagyobb kihívást ezen környezettől eltérő, emberközpontú igények kiszolgálása jelenti a bekerülési és kiépítési költségek minimalizálásával egyetemben. Ennek érdekében az elektronikai eszközök piacára gyártó cégek lakossági célra fejlesztett automatikaeszközválasztéka széles tudás és ár spektrumba mozognak,  amelyek közötti eligazodás már korántsem ilyen egyszerű. A Homstec szakemberei ebben a bonyolult világban segítenek Önnek navigációban és a tanácsadásban annak érdekében, hogy Ön a legmegfelelőbb döntést hozza meg.

Meglévő, elkészült, vagy felújított méretében számottevő épület esetén a vezetéknélküli rendszereinkkel minimális bontással, könnyedén és gyorsan megoldható annak okosítása. Mivel cégünk alvállalkozói portfóliója egyéb szakágakat is lefed, a beépítés után mindent visszaállítunk az eredeti állapotba, ügyelve annak minőségére.

INGYENES
KONZULTÁCIÓ

Amennyiben szeretne tájékozódni, hogy nagyságrendileg milyen bekerüléssel számolhat lakása esetén ingyenes konzultációt biztosítunk Önnek, ahol pontosíthatjuk az Ön elképzeléseit.

FELÚJÍTÁS ELŐTT ÁLLÓ VAGY
ÉPÜLŐ HÁZ LAKÁS ESETÉN

Felújítás előtt álló, vagy épülő ház esetén pedig a villanyszereléssel párhuzamosan szakembereink telepíthetik az automatika kábelezését, így beköltözés előtt már csak az Önnel közösen kidolgozott saját igényeinek figyelembevételével és sokéves automatikában szerzett tapasztalatunk alapján, az előre beprogramozott eszközök illesztése marad hátra.

Az automatika rendszer az épületvillamossági valamint épületgépészeti rendszerek közötti határvonal a korszerű technológiák miatt napjainkban gyakorlatilag egybemosódtak.

AUTOMATIZÁLÁS
ELŐNYEI

Az automatizálásnak számos előnye van, azon felül, hogy kényelmünkről és az üzemeltetési költségeink mérsékeléséről gondoskodik, ugyanis egy jól megtervezett, átgondolt automatika figyelemre méltó értéknövekedéssel is hozzájárul ingatlanunkhoz. Erről bővebben tájékozódhat a Miért éri meg? Oldalunkon.

Mivel cégünk gyártófüggetlen automatika tervező és kivitelező, Ön számos gyártó termékei közül válogathat annak érdekében, hogy lakása legfőbb rendszerelemei gond nélkül integrálhatók legyenek.

A rendszerelemekről és azok vezérléséről, valamint vezérléseinek fontosságáról az Okos Otthon Menüpont alatt található oldalakon keresztül tájékozódhat bővebben.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ
GYÁRTÓINK ÉS BESZÁLLÍTÓINK

Az automatika szakág piacán rengeteg különböző tudású és minőségű gyártó termékei elérhetők.
A Homstec gyártóportfóliójának a megalkotásánál az volt a cél, hogy az összes termék megfeleljen a legmagasabb minőségi és megbízhatósági elvárásoknak az adott árkategóriában és tudásban.

homstec_markak
KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ
GYÁRTÓINK ÉS BESZÁLLÍTÓINK

Az automatika szakág piacán rengeteg különböző tudású és minőségű gyártó termékei elérhetők.


A Homstec gyártóportfóliójának a megalkotásánál az volt a cél, hogy az összes termék megfeleljen a legmagasabb minőségi és megbízhatósági elvárásoknak az adott árkategóriában és tudásban.

KÖLTSÉGEK

Pontos árakat, az igények véglegesítése után tudunk Önnek biztosítani. Cégünk számos gyártóval áll szoros kapcsolatban, amely miatt a folyamatosan megújuló eszközkatalógusunk karbantartása során törekszünk a legjobb kedvezmények elérésére velük, hogy Önnek a legjobb árat tudjuk biztosítani.

A kisebb méretű lakások hangvezérlése manapság méretüknél fogva jól beállítható, ami azt jelenti hogy egyszerűbb utasításokkal lehet vezérelni, mint például egy nagyobb méretű lakóházat. Erre gondolva cégünk, hogy növelje az komfort szintjét 500.000 Ft feletti eszközmegrendelés esetén ajándék Alexa-t vagy Google Assistant-ot ad csomagja mellé.

GARANCIA
ÉS KARBANTARTÁS

Minden Ügyfelünk által ránk bízott feladatot egy projektként kezelünk, ami azt jelenti, hogy már a műszaki koncepció kidolgozása során belevonjuk a megrendelőt a folyamatba, a konzultáció során kiválasztjuk az Ön igényeit leginkább kiszolgáló rendszert és termékeket. Ez lerövidíti a tervezési fázist, amelyet egy jól értelmezhető, átlátható ajánlat követ.

A részletezett, további lépésekről kérjük, tájékozódjon a Hogyan legyen okosotthonom oldalunkon mely lépésről lépésre segít Önnek eljutni a saját okosrendszerének a megvalósításáig.

GARANCIA
Cégünk minden beépített eszközre gyártói garanciát vállal, ezen felül a beépítésre 24 hónap az automatika szoftverre 3 év garanciát vállal.

GARANCIA MEGHOSSZABÍTÁSA
Karbantartási keretszerződés megkötése esetén a beépítés és szoftver garanciája korlátozás nélkül meghosszabbítható a karbantartási szerződés érvényességéig.

KARBANTARTÁS, SZERVÍZ HIBAELHÁRÍTÁS
Homstec Services keretein belül cégünk testreszabott karbantartási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amellyel garantáljuk, hogy rendszere az élettartama végéig maximálisan kiszolgálja igényeit

Karbantartási és szervizelési megoldásainkkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

HIBAELHÁRÍTÁS
Garanciális Ügyfeleinknek központi számunkon kiterjesztett nyitvatartási időben elérhetőek vagyunk

(Ügyelet nyitva tartás: Hétfő -Péntek 08.00-18.00, Szombaton 10.00-14.00)

Szakképzett automatika technikusaink és mérnökeink személyes, illetve távoli eléréssel nyújtanak segítséggel.

EGYÉB
MÉRNÖKSZOLGÁLTATÁSAINK

Az automatika rendszer az épületvillamossági valamint épületgépészeti rendszerek közötti határvonal a korszerű technológiák miatt napjainkban gyakorlatilag egybemosódtak.

Amenyiben Ön ezekre is keresi tervezőjét, kivitelezőjét, érdemes úgy gondolkodni, hogy az automatika mellett a masik két  szakág is egy projektmenedzsment céghez tartozzon. Így elkerülve az esetleges ütközésekből adódó többlet időt és költségeket.

Gyártófüggetlen szolgáltatásaink és intelligens automatika rendszereink figyelmet adnak és ezzel együtt időt és energiát és pénzt spórolnak meg az Ügyfeleinknek. Okos otthon és épületautomatikai rendszerek teljes körű tervezése, kivitelezése és karbantartása lakossági, üzleti, valamint kiskereskedelmi Ügyfeleinknek. Ingyenes konzultáció során igényeire szabjuk rendszerünket!

Cégünk magasan képzett, tapasztalt épületgépész tervező és szerelő szakemberekkel áll szerződésben, amivel értéket ad beruházásához és növeli annak minőségét. Összefogjuk a teljes műszaki részét a projektnek, egészen a tervezéstől kezdve a beszerzésen és kivitelezésen keresztül az átadásig és üzembehelyezésig. Magyarországon átlagon felüli hosszúságú garancia vállalással.

homstec_fooldal_okos-otthon_6 (1)

Cégünk magasan képzett, tapasztalt villamosmérnök, tervező és szerelő szakemberekkel áll szerződésben, amivel értéket ad beruházásához. Összefogjuk a projekt műszaki részét, az automatika rendszer tervezésével összehangolva optimalizáljuk villamos rendszerét, egészen a tervezéstől kezdve a beszerzésen és kivitelezésen keresztül az átadásig és üzembehelyezésig.

Homstec-fooldal-okos-otthon-project-menedzsment (1)

A Homstec Project Management Solutions keretein belül cégünk luxus színvonalú ingatlanberuházások teljeskörű lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, gazdasági, üzleti és műszaki szempontú elemzésével, illetve megvalósításának irányításával foglalkozik. Nyugati mentalitás, átláthatóság, pontosság, ügyfélközpontúság.

AUTOMATIKA TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS MELLÉ RENDELHETŐ
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Egy kézben projektje.

Mivel az épületvillamossági és gépészeti rendszerek szerves részei az automatikának, így célszerű ezen szakágakat egy projektként kezelni.

Ez leegyszerűsíti a tervezési, kivitelezési és beüzemelési folyamatokat, kevesebb hibalehetőséget hagy, valamint jobban testreszabható a felhasználó részére.

Emellett egy jól átgondolt, testreszabott okos automatika rendszer nagyban átformálhatja optimalizálhatja a tervezés során az épület gépészetét amivel akár jelentős összegeket takaríthatunk meg már az építkezés során.

MIÉRT KIEMELKEDŐEK
A HOMSTEC
SZOLGÁLTATÁSAI?

KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Helyszíntől függően, minden ügyfelünkkel történő konzultációnk során figyelembe vesszük a jelen lévő környezeti hatásokat és egészségügyi igényeket. Amikor felmerül egy igény például levegő minőség kezelésére egy otthonban, a projekt során ezt mindvégig figyelem középpontjában tartjuk és a legjobb megoldásra törekszünk.

Homstec-fooldal-okos otthon-egeszseg a kozpontban

ÁTLÁTHATÓSÁG ÉS GARANCIA

Mivel ügyfeleink egy része ritkán vesz illetve egyáltalán nem vett még részt építőipari projektben, törekszünk a teljes átláthatóságra. Minden kérdést amivel még soha nem találkozott szakembereink érhetően adják Önnek tovább, hogy a legjobb döntést tudja meghozni. Nagyobb projektek esetén kollaborációs platformot nyújtunk megrendelőink részére, a folyamatos átlátható kommunikáció elérése érdekében.

Homstec-fooldal-okos otthon-atlathatosag es garancia

EGY KÉZBEN A PROJEKTJE

Cégünk szolgáltatás portfóliója igen széles, így az igényelt szolgáltatást könnyedén össze tudjuk kötni egyéb szolgáltatásainkkal. Mivel tevékenységi köreink szorosan fűződnek egymáshoz, így ezen határok könnyedén átjárhatóak és eggyé fűzhetőek amivel projektje egy kézben lehet. Ez minden félnek több könnyedséget ad, valamint a végeredmény minősége is sokkal magasabb lesz. 

Homstec-fooldal-okos otthon-egy kezben a projectje

GYÁRTÓFÜGGETLEN SZOLGÁLTATÁS

A leghatékonyabb megoldások elérése érdekében, cégünk gyártófüggetlen perspektvából közelíti meg a projekteket, először az ügyfeleink igényeit felmérve. Miután az igények körvonalazódtak, akkor ültetjük át ezeket műszaki környezetbe, úgy, hogy az a legközelebb legyen az elvárásokhoz, mind gazdasági mind műszaki szempontokból. Ezután kerül sor a részletek kidolgozására. Számunkra fontos az, hogy mindenki boldog legyen a közös munka során, és azután is, így garanciális megoldásaink nyugalmat adnak Önnek.

Homstec-fooldal-okos otthon-gyartofuggetlen szolgaltatas
MIÉRT KIEMELKEDŐEK
A HOMSTEC SZOLGÁLTATÁSAI?

KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Helyszíntől függően, minden ügyfelünkkel történő konzultációnk során figyelembe vesszük a jelen lévő környezeti hatásokat és egészségügyi igényeket. Amikor felmerül egy igény például levegő minőség kezelésére egy otthonban, a projekt során ezt mindvégig figyelem középpontjában tartjuk és a legjobb megoldásra törekszünk.

ÁTLÁTHATÓSÁG ÉS GARANCIA

Mivel ügyfeleink egy része ritkán vesz illetve egyáltalán nem vett még részt építőipari projektben, törekszünk a teljes átláthatóságra. Minden kérdést amivel még soha nem találkozott szakembereink érhetően adják Önnek tovább, hogy a legjobb döntést tudja meghozni. Nagyobb projektek esetén kollaborációs platformot nyújtunk megrendelőink részére, a folyamatos átlátható kommunikáció elérése érdekében.

EGY KÉZBEN A PROJEKTJE

Cégünk szolgáltatás portfóliója igen széles, így az igényelt szolgáltatást könnyedén össze tudjuk kötni egyéb szolgáltatásainkkal. Mivel tevékenységi köreink szorosan fűződnek egymáshoz, így ezen határok könnyedén átjárhatóak és eggyé fűzhetőek amivel projektje egy kézben lehet. Ez minden félnek több könnyedséget ad, valamint a végeredmény minősége is sokkal magasabb lesz. 

GYÁRTÓFÜGGETLEN SZOLGÁLTATÁS

A leghatékonyabb megoldások elérése érdekében, cégünk gyártófüggetlen perspektvából közelíti meg a projekteket, először az ügyfeleink igényeit felmérve. Miután az igények körvonalazódtak, akkor ültetjük át ezeket műszaki környezetbe, úgy, hogy az a legközelebb legyen az elvárásokhoz, mind gazdasági mind műszaki szempontokból. Ezután kerül sor a részletek kidolgozására. Számunkra fontos az, hogy mindenki boldog legyen a közös munka során, és azután is, így garanciális megoldásaink nyugalmat adnak Önnek.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!