OKOSESZKÖZ
KATALÓGUS
OKOSESZKÖZ-
KATALÓGUS

Online okos eszköz katalógusunkban minden leendő és jövőbeli ügyfelünk kedvére válogathat az intelligens otthonautomatikára párosítható eszközeinkből. A termékek összeállításánál törekedtünk arra, hogy, mindegyik eszköz párosítható legyen az általunk forgalmazott otthon automatika rendszerek legalább egyikével. Azt, hogy melyik eszköz melyik típusú automatikával párosítható, az egyes eszközök termékleírásánál található.

Ezen felül a termékek mellett megtalálható a párosítás és integrálás költsége is, mely a termékkel együtt megvásárolható. Így Önnek nem kell aggódnia hogyan lesz illesztve, állunk a rendelkezésére ebben is.

Online konzultáció során szakemberünk segít Önnek kiválasztani a legideálisabb gyártó rendszerét. Amennyiben Önnek lakása van az online árgenerátor használatával előre összeállíthatja okos rendszerét, amit szintén egy online konzultáció követ. Ezután az online katalógusunkon keresztül lefoglalhatja a kívánt termékeket, melyek beépíthetőségét megvizsgálva cégünk a helyszíni felmérés során véglegesít Önnek.

HAMAROSAN ÉRKEZIK

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!