PROJEKT
MENEDZSMENT

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

PROJEKT-MENEDZSMENT

A Homstec Projektmenedzsment szolgáltatás keretein belül cégünk luxus színvonalú ingatlanberuházások teljeskörű lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, gazdasági, üzleti és műszaki szempontú elemzésével, illetve megvalósításának irányításával foglalkozik (projektmenedzseri feladatok).

Koordináljuk a beruházás ütemterv szerinti folyamatait a kritikus tevékenységek figyelembevételével egészen a projekt megálmodásától kezdve. Szakmailag támogatjuk az építési engedély megszerzését, felügyeljük a tervezési folyamatot és a betervezett műszaki megoldásokat, valamint folyamatosan közreműködünk az egyes munkarészek műszaki átadás-átvételénél és a használatbavételi engedély megszerzése során is.

Szolgáltatásunk egyik alap pillére egy projekt kollaborációs felhő alapú platform, ahol gyakorlatilag a teljes kommunikáció zajlik az építkezés során, így kiküszöbölve kommunikációból eredő hibázási lehetőségek 99% át.

projekt menedzsment homstec_1

“Egy erőteljes de egyszerű szabály. Mindig adj többet, mint amit elvárnak.”
– Nelson Boswell

projekt menedzsment homstec_1

PROJEKT
KOLLABORÁCIÓS SZOFTVER

Cégünk kiemelt figyelmet fordít az információk kezelésére, tárolására valamint áramoltatására a Megbízóink és a projektben résztvevő cégek között. A megfelelő információ a megfelelő helyen a megfelelő embereknek. Általunk használt projekt kollaborációs szoftver ezekre az igényekre nyújt megbízható megoldást.

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett kérdésekben és kommentelhetik a történéseket.

BESZERZÉST ÉS KIVITELEZÉS
TÁMOGATÓ SZOFTVER

Cégünk minden beérkező ajánlatot saját platformon keresztül is átfuttat annak érdekében, hogy Ügyfeleink a legjobb ár érték arányban kapják azt amire vágynak.

Homstec_Belsoepiteszet_5_1

BELSŐÉPÍTÉSZET

Partnerszolgáltatóink közé tartozik egy londoni székhelyű felsőkategóriás belsőépítész stúdió, így gyakorlatilag a tervezés, belsőépítészeti látványtervek és részletrajzok készítésétől a kulcsrakész átadásig, cégünk beruházásának elejétől a végéig történő lebonyolításában részt tud venni.

Homstec_Belsoepiteszet_5_1

ÁRAK

Menedzsment szolgáltatásunk árazását befolyásoló tényezők:

  • Projekt időtartama
  • Projektben résztvevő cégek száma
  • Projekt müszaki tartalma
  • Projekt értéke
  • Projekt bonyolultsága

Ezekből a tényezőkből cégünk a projekt tervezési fázisa előtt szolgáltatás bekerülési becslést biztosít, amit a tervek és kivitelezésben résztvevők véglegesítése után cégünk szintén véglegesít.

Szolgáltatásunkról bővebben az alábbi dokumentumban olvashat:

Az Ön projektjének menedzsment díjaiért kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!