PROJEKT-
MENEDZSMENT

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

PROJEKT-MENEDZSMENT

A Homstec Projektmenedzsment szolgáltatás keretein belül cégünk luxus színvonalú magán lakóingatlan, kisméretű kereskedelmi valamint iroda beruházások teljeskörű lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, gazdasági, üzleti és műszaki szempontú elemzésével, illetve megvalósításának irányításával foglalkozik (projektmenedzseri feladatok).

Koordináljuk az építkezés ütemterv szerinti folyamatait a kritikus tevékenységek figyelembevételével egészen a projekt megálmodásától kezdve.

Az Önnel, közös munka során történő alapkoncepció kidolgozása után, cégünk megtervezi az interiőrt, a gépészetet valamint a villamos rendszert az automatikával egyetemben, majd egy részletezett, átlátható kivitelezési árajánlat formájában átadja. A tervek véglegesítésével egyidőben cégünk ajánlatot ad a kivitelezési ütem menedzsment díjára vonatkozóan.

A tervezés valamint a menedzsment díjainkkal kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

projekt menedzsment homstec_1

“Az Ügyfél a te történeted hőse. ”
– Ann Handley

projekt menedzsment homstec_1

VÁLLALKOZÓK
KIVÁLaSZTÁsa

Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő referenciákkal és hozzáértéssel rendelkező vállalkozókat. (Számos hosszú ideje folyamatosan bizonyító, és minőségi referenciákkal rendelkező alvállalkozói listánkból is választhat.)

Szakmailag támogatjuk az építési engedély megszerzését, felügyeljük a beépítése folyamatot és a betervezett műszaki megoldásokat, valamint folyamatosan közreműködünk az egyes munkarészek műszaki átadás-átvételénél és a használatbavételi engedély megszerzése során is.

Szolgáltatásunk egyik alappillére egy projekt kollaborációs felhő alapú platform, ahol gyakorlatilag a teljes kommunikáció zajlik az építkezés során, így kiküszöbölve kommunikációból eredő hibázási lehetőségek 99% át.

PROJEKT KOLLABORÁCIÓS
SZOFTVER

Cégünk beépített szolgáltatásként összetett viszont felhasználóbarát építőipari projektmenedzsment szoftvert biztosít minden nagyobb beruházáshoz. Ügyfeleink ezen keresztül követhetik nyomon az építkezésüket, láthatják valós időben mi hol tart, valamint dönthetnek a nekik címzett fontos kérdésekben, félreértések nélkül.

Homstec_Belsoepiteszet_5_1

BELSŐÉPÍTÉSZET

Partnerszolgáltatóink közé tartozik egy londoni székhelyű felsőkategóriás belsőépítész stúdió, így gyakorlatilag a tervezés, belsőépítészeti látványtervek és részletrajzok készítésétől a kulcsrakész átadásig, cégünk beruházásának elejétől a végéig történő lebonyolításában részt tud venni.

Homstec_Belsoepiteszet_5_1

ÁRAK

Menedzsment szolgáltatásunk árazását befolyásoló tényezők:

  • Projekt időtartama
  • Projektben résztvevő cégek száma
  • Projekt müszaki tartalma
  • Projekt értéke
  • Projekt bonyolultsága

Ezekből a tényezőkből cégünk a projekt tervezési fázisa előtt szolgáltatás bekerülési becslést végez, amit a tervek véglegesítése és kivitelezésben résztvevők kiválasztása után cégünk szintén véglegesít.

Szolgáltatásunkról bővebben az alábbi dokumentumban olvashat:

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!