INTELLIGENS
RENDSZEREINK

LOXONE
ÉS LOXONE KOMPATIBILIS ESZKÖZEINK

LOGO

A Loxone rendszereknél vezetékes, vezetéknélküli, és a kettő kombinációjából álló kommunikációt tudunk megvalósítani, amely miatt többszáz gyártó többezer eszköze illeszthető a rendszerhez.

Homstec a LOXONE hivatalos kivitelező partnere.

LOGO

Loxone rendszereink KNX rendszerelemekkel történő bővítését követően gyakorlatilag a KNX rendszerhez gyártó 500 cég termékeit képesek vagyunk integrálni rendszerünkbe.

A Homstec KNX integrátor.

LOGO

A Basalte termékeket Belgiumban tervezik és gyártják, valamint egyes darabokat kézzel készítenek.  Letisztult, „state of art” kezelőfelületek, iPad dokkolók és zenei eszközök.

LOGO

A belga székhelyű Lithoss nv/sa több mint 10 éve robbant be a felső kategóriás design kapcsolók piacára kiváló termékeivel. Letisztult, „state of art” kezelőfelületek, világításkapcsolók.

LOGO

Az Egyesült Államokbeli Lutron, világvezető a világítástechnikában. Széles termékpalettájukban megtalálhatóak modern, tradicionális, vagy vintage „state of art” kezelőfelületek, világításkapcsolók.

LOGO

A közel százhúsz éves francia gyártó, a hazai villamosipar közismert és közkedvelt résztvevője, ugyanis kiváló minőségű épületvillamossági szerelvények gyártása fűződik nevükhöz.

LOXONE – KNX
LOXONE RENDSZERHEZ KNX PROTOKOLLAL HOZZÁRENDELHETŐ ESZKÖZEINK

LOGO

A Berker 1919 óta a kiváló minőségű villanyszerelési termékek gyártója. Az időtlen klasszikus kapcsoló dizájnoktól az intelligens épület menedzsment rendszerekig. Prémiumkategóriás kapcsolók, termosztátok.

LOGO

A Theben GmbH 1921-ben alakult. Azóta is kiváló minőségű épületvillamossági termékek gyártásával foglalkozik. Prémiumkategóriás kapcsolók, termosztátok, aktuátorok, és egyéb intelligensépület rendszerösszetevők találhatók meg a portfolióban.

LOGO

A WALTHER-WERKE több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kisfeszültségű elosztás területén. Prémiumkategóriás kapcsolók, termosztátok, aktuátorok, és egyéb intelligensépület rendszerösszetevők találhatók meg a portfolióban.

LOGO

Az úttörő szellem, a hagyomány és a tiszta innováció érzése révén több mint 60 éve teszi biztonságossá a villamos energiát a Doepke. Prémiumkategóriás kapcsolók, termosztátok, aktuátorok.

LOGO

A Gira KNX épületfelügyeleteti és irányító rendszere a modern otthonok működésének új dimenzióit nyitja meg. Mindez a megnövekedett komfortot, magasabb biztonsági szintet, csökkenő energia költségeket jelent a mindennapokban.

LOGO

JUNG megoldások ügyesen hidat építenek a jövőbiztos építési technológia és a “Made in Germany” esztétikai tervezés között. Prémiumkategóriás kapcsolók, termosztátok, aktuátorok, és egyéb intelligensépület rendszerösszetevők találhatók meg a portfolióban.

LOGO

A Schneider Electric leányvállalataként működi Merten GmbH termékei és megoldásai a legmagasabb szintű tervezés, funkcionalitás és rugalmasság tekintetében követik az életet és a színeket minden helyiségben.

Z-WAVE
PROTOKOLLAL MŰKÖDŐ GYÁRTÓK

LOGO

Magyarországon legjobban elterjedt Z-wave eszközöket és központokat gyártó vállalat, a lengyel tervezésű és gyártású vezeték nélküli rendszer, a technológiából adódóan a kommunikáció nem túl nagy sebességű, a rendszer főként egy-egy funkció automatizálására alkalmas.

LOGO

A horvát Zipato termékeire elmondható, hogy az egyedi igényeket maximálisan képes lefedni, ugyanis a szerverközpontja moduláris bővítésre alkalmas a különböző kommunikációs protokollra kifejlesztett bővítőmodulok alkalmazásával.

Homstec a ZIPATO hivatalos kivitelező partnere.

SOMFY-TAHOMA
ÉS SOMFY-TAHOMA
RENDSZERREL KOMPATIBILIS GYÁRTÓINK

LOGO

A Philips Hue olyan okos LED-fényforrásokat, lámpatesteket és tartozékokat kínál, amelyek kiválóan illenek minden otthoni környezethez, alkalomhoz és hangulathoz. A Philips Hue alkalmazással gyorsan és kényelmesen vezérelheti okosvilágítási rendszerét.

LOGO

A közel százhúsz éves francia gyártó, a hazai villamosipar közismert és közkedvelt résztvevője, ugyanis kiváló minőségű épületvillamossági szerelvények gyártása fűződik nevükhöz.

LOGO

A Zigbee egy olyan vezeték nélküli technológia, amelyet nyílt globális szabványként fejlesztettek ki az alacsony költségű, alacsony fogyasztású vezeték nélküli IoT-hálózatok egyedi igényeinek kielégítésére. A Zigbee szabvány az IEEE 802.15 szabványon működik. 4 fizikai rádióspecifikáció, és engedély nélküli sávokban működik, beleértve a 2,4 GHz, 900 MHz és 868 MHz sávokat.

LOGO

Dán székhelyű cég, főleg épületgépészeti berendezéseket gyárt, köztük a Homstec által forgalmazott és telepített Icon rendszert is.

LOGO

De Dietrich Remeha Európa egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója a háztartási és kereskedelmi víz- és helyiségfűtési rendszereknek. A hollandiai Apeldoorn központú székhelye 2004 júliusában alakult

LOGO

A VELUX egy dán gyártó cég, amely tetőablakokra és tetőablakokra specializálódott. A vállalat központja Hørsholmban, Dániában található.

LOGO

A Sonos amerikai vállalat, vezeték nélküli otthoni audio termékek fejlesztője és gyártója, beleértve az intelligens hangszórókat is. A termékei mögött álló alapgondolat a Whole House Audio, vagyis annak lehetővé tétele, hogy egy háztartás egyszerre több helyiségben különböző forrásokból származó zenét játsszon.

DANFOSS
INTLLIGENS FELÜLET FŰTÉS ÉS HŰTÉS VEZÉRLÉS

LOGO

Fejlett szobahőmérséklet-szabályozás meleg vizes padlófűtésekhez és más, szelepekkel működő fűtésrendszerekhez. Moduláris koncepció minden alkalmazás kiszolgálására: vezeték nélküli, 24V-os és 230V-os rendszer.

A termosztát használata egyszerű, a felhasználók pedig könnyen válthatnak a három, előre beállított kényelmes üzemmód között. A Sentio központi vezérlőegységének köszönhetően egyszerűen ellenőrizhető és monitorozható a felületfűtési és -hűtési rendszer egész évben. Függetlenül attól, hogy fűtésre vagy hűtésre kívánja-e használni, a központi vezérlőegység képes fenntartani az ideális hőmérsékletet a bemeneti és kimeneti hőmérsékletek figyelemmel kísérésével és megfelelő módosításával.

KIEGÉSZÍTŐK

LOGO

A digitális – más néven intelligens vagy okos – fólia egy célszerűen üveg vagy plexi felültre rögzíthető réteg, amely többfunkciós előnyökkel ruházza fel az alkalmazott térelválasztást.

A fólia meglévő felületekre utólag is felhelyezhető. Működésének lényege, hogy elektromos áram hatására megváltoztatja átláthatóságát.

Homstec a DIGIFOL hivatalos  partnere ablakfóliázásban.

LOGO

A Sonos amerikai vállalat, vezeték nélküli otthoni audio termékek fejlesztője és gyártója, beleértve az intelligens hangszórókat is. A termékei mögött álló alapgondolat a Whole House Audio, vagyis annak lehetővé tétele, hogy egy háztartás egyszerre több helyiségben különböző forrásokból származó zenét játsszon.

LOGO

A Hikvision egy részben állami tulajdonban lévő kínai, polgári és katonai célú videomegfigyelő berendezések gyártója és szállítója, amelynek székhelye Hangzhou, Zhejiang.

LOGO

A Ring az Amazon tulajdonában lévő otthonbiztonsági és intelligens otthoni rendszereket gyártó vállalat. A Ring többek között kültéri IP mozgásérzékelő kamerákat és IP kaputelefonokat gyárt beleértve a Ring Video Doorbell-et is. A rögzített adatok nagybiztonságú felhő alapú szerveren kerülnek tárolásra.

Homstec a RING hivatalos partnere.

LOGO

A Nano újgenerációs vízadagoló gyártója. Kimagaslóan energia hatékony, környezetbarát és kompakt vízadagoló és víztisztító, amely kristálytiszta vízzel látja el a családot vagy munkatársakat

LOGO

A BioSec Group Kft. elkötelezett híve és fejlesztője a biometrikus technológiára épülő megoldásoknak. A BioSec kizárólag a vénalenyomat alapú azonosításra fejleszt terméket, nem foglalkozik más technológiákkal, ezzel is biztosítva a legmagasabb szintű tudást.

LOGO

Home- A Vayyar a zuhanásérzékelő eszköz, a Walabot HOME gyártója, amely érintőképernyős interfésszel és támogató hangparancsokkal rendelkezik az idősek védelme érdekében idősgondozó közösségekben, kórházakban és magánlakásokban. A Vayyar Home a Walabot HOME új, frissített verziója, amely teljesen automatikus és passzív esésérzékelést biztosít, anélkül, hogy bármilyen felhasználói beavatkozásra lenne szükség.

LOGO

A Somfy egy francia cégcsoport amelyet 1969-ben alapítottak. Ma az egyik legnagyobb gyártója és beszállítója a bejárati kapuk, garázskapuk, árnyékolók és napellenzők vezérlőinek és meghajtóinak. Otthoni automatizálási termékeket is gyártanak, például otthon biztonsági eszközöket.

HANGRENDSZEREINK

LOGO

A Sonos amerikai vállalat, vezeték nélküli otthoni audio termékek fejlesztője és gyártója, beleértve az intelligens hangszórókat is. A termékei mögött álló alapgondolat a Whole House Audio, vagyis annak lehetővé tétele, hogy egy háztartás egyszerre több helyiségben különböző forrásokból származó zenét játsszon.

LOGO

A Bang & Olufsen (B&O) dán csúcskategóriás szórakoztatóelektronikai vállalat, amely audio termékeket, televíziókészülékeket és telefonokat tervez és gyárt.

A Bose Corporation egy amerikai audiótechnika, főként hangszórókat és erősítőket termékeket gyártó cég. A társaságot Amar Bose alapította 1964-ben, székhelye a massachusettsi Framingham.

A B&W egy brit cég, amely hangberendezéseket, főként hangszórókat gyárt. A B&W-t 1966-ban John Bowers alapította Worthingben (West Sussex, Anglia).

A Classé egy kanadai hangtechnika márka, amely nagy teljesítményű zenei és színházi eszközeiről ismert, mint például erősítőkről, előerősítőkről és processzorokról. A vállalatot 1980-ban alapította David Reich.

A Rotel családi tulajdonban lévő japán gyártója a csúcskategóriás audio és video berendezéseknek: házimozi, erősítők, kompaktlemezlejátszók stb. A cég 1961-ben alakult.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!