RÓLUNK
HOMSTEC
RÓLUNK-
HOMSTEC

Az egyetlen módja, hogy valamit kiválóan megalkoss, az, ha élvezettel csinálod.

-Steve Jobs- 

Az egyetlen módja, hogy valamit kiválóan megalkoss, az, ha élvezettel csinálod.

-Steve Jobs- 

SEBESTYÉN TAMÁS

GÉPÉSZMÉRNÖK, ENERGETIKAI MÉRNÖK

Homstec – Operatív vezető, Projektekért Felelős Vezető

GALAMBOS ERIK

GÉPÉSZ – FEJLESZTŐ MÉRNÖK

Homstec Műszaki vezető

NYÉKI TAMÁS

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ

KÜLDETÉSÜNK

Automatika az iparban már nagyon régóta jelen van és folyamatosan bizonyítja szükségszerűségét, azonban az otthonokban számottevően az elmúlt pár évben jött a köztudatba. Mi a HOMSTEC-nél azt gondoljuk az otthon és épület automatizálásnak kifejezetten nagy szerepe lesz az építőiparra és építészeti megoldásokra az elkövetkező jó pár évtizedben.

A gyártók és fejlesztők folyamatosan optimalizálják eszközeik gyártását és felhasználhatóságát, így hozva egyre közelebb azokat hozzánk, mind árban, mind egyszerűségükben. Hisszük, hogy egy tervező, kivitelező cég mint a HOMSTEC csak akkor lehet sikeres ebben az iparágban ha folyamatosan naprakészen tartja a tudását, és informálva van az összes jelentős vagy akár újonann megjelenő gyártó újításával és fejlesztésével kapcsolatban és ezeket folyamatosan ülteti át a saját megoldásaiba.

Az építőipar nagyrészt természettudományokon alapszik, nincs ezzel másképp az épületautomatizálás sem. A különböző fizikai, kémiai és matematikai inputok átalakításával, egy élhetőbb, energiatakarékosabb, fenntarthatóbb környezetet generál számunkra. Azonban ebben a szegmensben a természettudományokon túl nagy szerepet játszik az absztrakt megközelítés.

MI valóban hiszünk abban, hogy a legjobb reklám az elégedett Ügyfél.

-Homstec csapata- 

EMBERKÖZPONTÚ

Minden alkalommal amikor megszületik egy igény, először a felhasználó szempontjából közelítjük meg, feltesszük a legfontosabb kérdéseket, és miután azokra megszülettek a válaszok csak és kizárólag utána kezdünk el azzal foglalkozni, hogyan ültethető át műszaki környezetbe.

Ebben nagyon fontos szerepe van az alkalmazott tudományokhoz értő emberek és a laikus felhasználók közötti kommunikációs híd létrehozásának, a HOMSTEC ebben kíván úttörő szerepet vállalni a jövőben.

Nyugati minta

Csapatunk nemzetközi tapasztalatai, és hozzáállása garantálja, hogy a megrendelő az első konzultációtól kezdve az átadáson keresztül, valamint használat közben is egy nyugati mentalitású professzionális szolgáltatást kapjon teljes támogatással.

Homstec-Miert Homstec_3
Homstec-rolunk
Homstec-rolunk
Homstec-rolunk
Homstec-Miert Homstec_3
Homstec-rolunk
Homstec-Miert Homstec_3
Homstec-Miert Homstec_3
Homstec-Miert Homstec_3
House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!