SZAUNA-MEDENCE
WELLNESS TECHNOLÓGIÁK
SZAUNA-MEDENCE
WELLNESS TECHNOLÓGIÁK

Szaunák vezérlése szempontjából számos kényelmi és energiamegtakarítási funkciót biztosít az otthonok számára az intelligens épületautomatika. Az egyik legfontosabb szempont az energiatakarékos működtetés, amellyel kiküszöbölhető a használaton kívüli többletenergia felhasználás, illetve használat során az állandó, előre beállított hőmérséklet és páratartalom fenntartása, melyre az intelligens rendszerek tökéletes megoldást biztosítanak. A szauna hőfok és páratartalomtartása mellet még számos egyéb kényelmi funkció is vezérelhető automatikával, mint például a zene és a hangulatfények. Ezen relaxációt elősegítő funkciók még tökéletesebbé teszik az élményt.   

Élménymedencék, gőzkabinok, infraszaunák vezérlése szintén az intelligens automatika használatával könnyen megoldható, személyre szabhatjuk a programokat, időzíthetjük az általunk kívánt funkciókat.

wellness helyiség
páratartalma

A wellness helyiség páratartalma folyamatos szinten tartása a maximális komfort érdekében elengedhetetlen, ezért magas értékek esetén az automatika elindítja a szellőztető és páramentesítő rendszert, így megóvva az épületet, és a berendezési tárgyakat a kondenzáció miatti károsodástól.

homstec okos otthon_ szauna_4

Pihenés, kikapcsolódás, relaxáció. Minden más elvégezve Ön helyett.

szauna
homstec okos otthon_ szauna_3
homstec okos otthon_ szauna_2

MEDENCE és USZODATECHNOLÓGIAI
VEZÉRLÉS

A medence, és uszodatechnológiai vezérlést és szabályzást is integrálhatjuk az intelligens automatikarendszerünkbe. Az wellness részlegünkben található funkciókat egy központi kezelőfelületen keresztül láthatjuk, legyen szó a medence vízhőfokának és vízösszetételének megjelenítéséről/szabályzásáról, a helység hőmérséklet és páratartalom szabályozásról a hangrendszerről vagy akár a hangulatvilágításról. Ezen funkciók beállíthatók időalapú utasításokkal, valamint az egyes okoskészülékeink valamelyikéről távoli hozzáféréssel.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!