SZELLŐZÉS-
VEZÉRLÉS

A modern hőszigetelési rendszereknek köszönhetően rengeteget spórolhatunk és a környezetünket is óvjuk a kevesebb energiafelhasználással, ugyanakkor a szinte tökéletesen záródó nyílászáról a friss levegő hiányát okozhatják a beltérben.

A légcsere szükséges, hiszen a friss levegő hiánya számos negatív élettani hatással bír elszaporodhatnak a baktériumok, gombák és allergének.

20% energiaköltség
megtakarítás

A légcserét legegyszerűbben szellőztetés útján tudjuk megoldani, huzatot létrehozva gyorsan átszellőztetjük az épületet. Amennyiben most építkezik érdemes megfontolni az intelligens szellőzés vezérlés beépítését, hiszen magas energiamegtakarítási tényező lehet.

A hagyományos megoldásokkal szemben a szellőztető rendszer csökkenti a hőveszteséget. A gyakorlatban a helyiség hűtésére vagy fűtésére felhasznált energia nem vész el, annak újrafelhasználása történik, ami akár 95%-os hővisszanyerést is eredményezhet, hosszú távon akár 20%-al is csökkenthető az energiaköltség.

Friss, üde, szennyeződés és
baktérium mentes levegő.

Homstec_miert eri meg okos otthonba fektetni_11

FRISS
LEVEGŐ

A nagyvárosi életben kifejezetten fontos a levegő tisztítása, hiszen nagy mennyiségű szállo por és allergének találhatóak benne. Intelligens szellőző rendszereink segítségével ezeket a kültérbe juttathatjuk. Az egészségünkre gyakorolt pozitív hatása mellett további pozitívum, hogy mivel jóval kevesebb por kerül be a lakásba, a takarítással is sokkal kevesebbet kell foglalkozni.

Automatika rendszerbe kötése esetén számos más szerepet is kaphat és funkcióval bővülhet, programozhatóvá és távvezérelhetővé válik.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!