SZOLGÁLTATÁSAINK
BEFEKTETŐK SZÁMÁRA
ÉPÜLETAUTOMATIKA

Eladásra, kiadásra illetve üzleti célokra szánt ingatlanok piaci értéke és eladhatósága nagyban függ a dizájntól, a beépítésre került anyagok minőségétől, a beépítés minőségétől valamint attól, hogy az ingatlan mennyire mutat előre a jövőbe.

PROJEKTMENEDZSMENT

Homstec Projektmenedzsment szolgáltatás keretein belül cégünk luxus színvonalú ingatlanberuházások teljeskörű lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, gazdasági, üzleti és műszaki szempontú elemzésével, illetve megvalósításának irányításával foglalkozik (projektmenedzseri feladatok).

ÉPÜLETVILLAMOSSÁG

Épületvillamosság automatikára optimalizálva.

Vállalatunk épületautomatika rendszerek tervezése és kivitelezése mellett projekt szinten is részt tud venni az épületvillamosság tervezése és kivitelezése folyamatában is.

ÉPÜLETGÉPÉSZET

Amennyiben az épületgépészeti rendszerek tervezési fázisában már figyelembe vesszük a központi automatikarendszerek által nyújtott lehetőségeket, mind üzemeltetési, mind gazdasági szempontból beruházásunk rövid időn belül rentábilissá válik.

KARBANTARTÁS

Homstec Services szolgáltatásunk keretein belül cégünk tervezett és reaktív karbantartási feladatokat és hibaelhárítást vállal minden általunk telepített rendszer esetében.

ÉPÜLET-ÜZEMELTETÉSI MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

Homstec Handover Documentation szolgáltatásunk keretein belül cégünk Magyarországon egyedülálló módon teljes műszaki dokumentáció elkészítésében nyújt segítséget közepes és nagyméretű építőipari beruházásoknál egyaránt.

BELSŐÉPÍTÉSZET

KATART Képzőművész és Belsőépítész Stúdió. Nagy-Britanniában és Magyarországon egyaránt a dizájn élvonalában áll formabontó belsőépítészeti meglátásaival.

House, Search.1Created with Sketch.

INGYENES

FELMÉRÉS

shield-protected-checkmark.1Created with Sketch.

100%

GARANCIA

star-favorite-menuCreated with Sketch.

KIVÁLÓ

VÁSÁRLÓI MEGELÉDESETTSÉG

Keressen minket bizalommal!